Rantaian kunci Kristal dengan imej

Mengenai produk, ia adalah bernilai menyebut bahawa produk kami adalah kualiti Jepun dan Korea, bahan itu adalah gred yang tinggi K9 Kristal, lebih jelas dan lebih kuat. Kami boleh memberi jaminan kepada anda kualiti item ini yang kami berikan adalah yang terbaik. Pasaran kerana kita mempunyai ujian kualiti yang sangat ketat sebelum kita membungkus dan kapal keluar item.

Maklumat produk

Pengenalan produk

Baru Sanhe Crystal

Keterangan, rantaian kunci Kristal, sebagai hadiah kristal untuk cuti, untuk Hadiah hari jadi, Hadiah Valentine, Hadiah ulang tahun, hadiah korporat, Hadiah perniagaan

Item

Rangkaian kekunci laser 3D kristal untuk Hadiah

Saiz

Disesuaikan dan percuma untuk logo dan teks

MOQ

50PCS

Kaca buih


Pakar bahan binaan Bulgaria telah berjaya membangunkan gelas buih, yang mempunyai kestabilan biologi yang baik, tiada reput, penyerapan kelembapan yang lemah, mudah untuk diproses, tetapi juga mudah mematuhi bahan binaan lain. Kaca buih baru diperbuat daripada kaca cecair dengan pelbagai komponen mineral.

Syarikat kami adalah sebuah perusahaan pengeluaran konvensional, menyesuaikan diri dengan trend masa, mengubah cara pembangunan strategik, menggabungkan operasi tradisional dengan internet, dan membangunkan model perniagaan jualan dalam talian dan luar talian.


Hot Tags: rantaian keykristal dengan imej, China, pengeluar, pembekal, kilang, disesuaikan, borong, harga rendah, dalam stok, sampel percuma

Siasatan

Anda mungkin juga berminat