Pingat Kristal laser

produk utama termasuk trofi Kristal, pingat, jam, laser 3D dan kraftangan Kristal lain, dan negara eksport utama adalah Eropah, Amerika, Jepun, Korea, dan lain-lain negara.

Maklumat produk

Trofi Kristal dengan imej

Baru Sanhe Crystal

Penerangan, pingat Kristal dengan imej lase tersuai, jelas dan telus

Item

Trofi Kristal dengan imej

Pembungkusan selamat

1PC dalam kotak dalam dengan buih di dalam, kemudian ke kotak kadbod

Jaminan kualiti

Kualiti yang lebih baik dan perkhidmatan terbaik

Bentuk/logo/imejTersuai
Penggunaan:Hadiah Perniagaan, hadiah korporat, hadiah cenderamata, Hadiah Syarikat, Hadiah perkahwinan, Hadiah percutian, dan sebagainya.

Mengenai cyrstal tophy, jika anda mahu untuk Custom imej lain, hanya berkongsi gambar anda, dan bentuk yang anda minati itu, maka saya boleh mengira yuran yang tepat untuk anda.

Semua produk Kristal, kami menggunakan kesan dengan logo dan imej Pasir/bahan laser 3D/2D, percetakan UV,

Syarikat kami adalah sebuah perusahaan swasta, dengan import dan eksport perdagangan sebagai perniagaan utama, produk utama termasuk trofi Kristal, pingat, jam, laser 3D dan lain-lain Kraftangan Kristal, dan negara eksport utama adalah Eropah, Amerika, Jepun, Korea, dan lain-lain negara.

Produk utama kami ialah trofi Kristal dan kerja kraf, trofi logam dan kerja kraf, trofi resin dan kerja kraf, harga adalah rujukan, bergantung kepada saiz, bentuk, logo dan sebagainya. Maklumat lanjut u menyediakan, harga yang lebih tepat yang anda akan dapat.


Hot Tags: laser pingat Kristal, China, pengeluar, pembekal, kilang, disesuaikan, borong, harga rendah, dalam stok, sampel percuma

Siasatan

Anda mungkin juga berminat