Sejarah kita

Pujiang New Sanhe Crystal Crafts Co., Ltd

Kami mempunyai lebih daripada 14 tahun pengalaman untuk membuat semua jenis kraf Kristal, piala Kristal / pingat kristal / jam kristal / Kristal laser 3d / hadiah kristal dan sebagainya. Dan kerajinan polyresin, kraf logam semuanya baik-baik saja.

Syarikat kami adalah perusahaan swasta, dengan perdagangan import dan eksport sebagai perniagaan utama, Memiliki hak untuk mengimport dan mengeksport.

produk utama termasuk trofi kristal, pingat, jam, kristal laser 3D dan kraf Kristal lain, dan negara-negara eksport utama adalah Eropah, Amerika, Jepun, Korea, dan negara-negara lain.


Baru Sanhe Crystal Crafts Co., Ltd.,

asalnya adalah Kilang Kraf Kristal Baru Sanhe. Pada bulan Mac 2005, pentadbiran negeri untuk industri dan perdagangan meluluskan penubuhannya. pada bulan September 2013, nama itu telah diubah menjadi New Sanhe Crystal Crafts Co., Ltd., Terletak di Lantai 2, Bldg. 33, Crystal Cluster Central, Pujiang County, Jinhua City, Zhejiang Province, China.

initpintu

Kilang kami

Syarikat kami adalah syarikat swasta, dengan perdagangan import dan eksport sebagai perniagaan utama. Kami telah merancang dan membangun selama 14 tahun, Syarikat dengan kira-kira 2000 meter persegi, kira-kira 100 pekerja, dan sekitar 50 perusahaan koperasi.

imageimageinitpintu

Produk kami

Utama dalam piala kristal, pingat, jam, hadiah, kristal laser 3D, model bangunan kristal, dan kraf Kristal lain.

Kami membawa beberapa gaya anugerah termasuk Menara Kristal Optik, Obelisks, Anugerah Kaca, Plak, Pasu Kristal, Mangkuk, Piala Tropika, Anugerah Globe, Hadiah Eksekutif, Bingkai Foto, Minuman Glass, Paperweights, Jam, Pen Set, Meja Meja Aksesori, dan lebih lagi! Semua produk kami akan diperibadikan dengan kaedah penghancuran batu pasir, ukiran laser, atau warna.


Dan kerajinan polyresin, kerajinan logam, semuanya baik-baik saja, hubungi saya saja kapan saja, saya akan memberikan balasan profesional.

01-09.jpg

PRC-2

Permohonan Produk

Permohonan Produk dalam semua jenis keadaan, seperti anugerah, cenderahati, hadiah perniagaan, hadiah percutian, seni, hiasan rumah, hadiah perkahwinan dan sebagainya.


Hadiah Perkahwinan, Nikmat Perkawinan, Hadiah Hari Valentine, Ulang Tahun, Ulang Tahun,

Cenderamata, Keepsake, memento, Holiday, Krismas, hadiah perniagaan. Hadiah promosi.


Anugerah sebagai hadiah perniagaan, hadiah korporat, hadiah cenderahati, hadiah syarikat, hadiah perkahwinan, hadiah percutian, dan sebagainya

Pasaran Pengeluaran

Negara-negara eksport utama adalah Eropah, Amerika, Jepun, Korea, dan negara-negara lain.

Produk kami adalah kualiti Jepun dan Korea.


Advan kami

1. Kilang langsung, harga yang rendah dan berkualiti tinggi, Mempunyai hak untuk mengimport dan mengeksport

2. OEM & ODM (anda memberi reka bentuk, kami boleh menyesuaikannya), pesanan sampel boleh diterima

3. Kami memiliki lebih dari 100 kakitangan profesional dan reka bentuk, pemotongan, ukiran, sandblasting, dan mesin digilap dan sebagainya, semua boleh memenuhi semua keperluan anda.

4. 24 jam dalam sambutan cepat & perkhidmatan selepas jualan.


Kami adalah pengeluar seni dan kraf Kristal berkualiti terbaik di China. termasuk peralatan untuk lukisan tiga dimensi, pembungkusan, penyaduran, ukiran komputer, menekan, penggerudian dan percetakan terletak di Pujiang. Terdapat lebih daripada 10000 produk yang tersedia, dengan kualiti tinggi, reka bentuk novel dan penampilan yang elegan.

Barang-barang ini adalah pilihan terbaik untuk hadiah pada perayaan pembukaan, cenderahati, dan hiasan rumah. Kami yakin bahawa anda akan berpuas hati dengan cara kami menjalankan perniagaan dan sangat baik dengan kualiti produk kami termasuk harga yang berpatutan. Kami berbangga dengan kualiti dan teknologi kami yang tinggiSijil kami

执照新

image

Peralatan Pengeluaran

Moulding, Sandblasting, dicat, Ukiran, Digilap, beveling, Keratan, Grinding, Hand-Made, 3D Laser Engraving dan sebagainya.


Kraf Kristal dengan logo dan teks sandblasting / etched / 2D 3D ukiran laser, percetakan UV,

2

imageimage