Anugerah Crystal Glass Golf Ball Arm Arm

Syarikat kami adalah perusahaan swasta, dengan perdagangan import dan eksport sebagai perniagaan utama, produk utama termasuk trofi kristal dan kraf Kristal lain, dan negara-negara eksport utama adalah Korea Selatan, Jepun dan negara-negara Asia yang lain.

Maklumat produk


Parameter Produk (Spesifikasi)

Baru Sanhe Crystal

ODM, OEM, AT-0025

Perkara

Anugerah Crystal glass golf ball arm arm

MOQ

10PCS, untuk hadiah dan anugerah perniagaan


Tentang kita

Untuk memenuhi keperluan pelanggan dengan menyediakan kualiti terbaik dengan harga yang kompetitif, kualiti terbaik dan perkhidmatan terbaik. Kami percaya, kemampuan bergerak tinggi kami, kerjasama kerja berpasukan, semangat inovasi, kualiti yang sangat baik dan kapasiti stabil akan menjadikan setiap penghargaan sempurna sebagai seni yang dihargai!
Anugerah Aurae yang menyinari, menjadikan kehormatan itu menjadi penting, dilupakan dan indah sebagai seni sebenar!


Kelebihan kami:

1. Kilang langsung, harga rendah dan berkualiti tinggi (produk kami adalah kualiti Jepun dan Korea).

2.OEM & ODM. (Anda memberikan reka bentuk, kita boleh menyesuaikannya), Pesanan sampel boleh diterima

3.Kami memiliki lebih dari 100 kakitangan profesional, rekaan, pemotongan, ukiran, sandblasting, dan mesin yang dipoles untuk memenuhi semua keperluan anda.

4.24 jam dalam sambutan cepat & perkhidmatan selepas jualan.

Dan jika anda mempunyai masa lapang, anda boleh melihat melalui produk di laman web kami (https://pjnewsanhe.en.alibaba.com/)

Sekiranya terdapat maklumat lanjut yang anda perlukan, saya akan dengan senang hati membantu anda dan berasa bebas untuk menghubungi saya bila-bila masa.pengenalan produkHot Tags: anugerah kristal bola golf lengan trofi bola, China, pengeluar, pembekal, kilang, disesuaikan, borong, harga rendah, dalam stok, sampel percuma

Siasatan

Anda mungkin juga berminat