Trophy Global Crystal Dengan Imej Laser 3D

Borong murah dunia bola anugerah trofi kristal kaca dengan logo terukir. Anugerah Trophy Crystal For The Best Pekerja Mesyuarat Tahunan Terbaik Syarikat Tahunan Harga Trophy Khas Individu Terbaik tahun ini

Maklumat produk

pengenalan produk


1.size:
disesuaikan
2.Material
Kristal dan Kaca
3. nama produk
Trophy Global Crystal dengan Imej Laser 3D
4. Pakej:
10pcs / box Selamat dan bagus.
5. Kualiti:
Setiap orang akan berada di bawah kawalan kualiti yang ketat.
6. masa penghantaran:
5 ~ 30 hari, banyak bergantung kepada kuantiti yang anda pesan.
1. Contoh masa:
Biasanya, sampel akan dihantar dalam masa 2 hari selepas mendapat bayaran kos sampel. Dan jika anda membenarkan kami menggunakan akaun DHL atau Fedex anda.
Reka bentuk anda juga akan diterima, Pada permulaan, kita menerima pesanan kecil, maka anda akan mempunyai peluang yang baik untuk mengetahui lebih banyak mengenai kualiti dan perkhidmatan kami. Apa yang kita mahukan ialah kualiti dan perkhidmatan kami yang baik akan membantu anda untuk mendapatkan lebih ramai pelanggan dan lebih banyak pesanan.
kami membentuk pasukan yang sangat baik dan budaya syarikat --- Untuk memenuhi keperluan pelanggan dengan menyediakan kualiti terbaik dengan harga yang kompetitif, kualiti terbaik dan perkhidmatan terbaik. Kami percaya, kemampuan bergerak tinggi kami, kerjasama kerja berpasukan, semangat inovasi, kualiti yang sangat baik dan kapasiti stabil akan menjadikan setiap penghargaan sempurna sebagai seni yang dihargai!
Anugerah Aurae yang menyinari, menjadikan kehormatan itu menjadi penting, dilupakan dan indah sebagai seni sebenar! Holywell mengalu-alukan setiap rakan!
Kami juga menyediakan perkhidmatan istimewa untuk anugerah khusus, mulai dari mereka bentuk kepada pengedaran.
Sekiranya anda mempunyai soalan lain tentang produk atau sesuatu yang tidak dapat anda temui di laman web kami, sila hubungi bahagian perkhidmatan pelanggan Holywell untuk mendapatkan bantuan.


initpintu

(1). Crystal adalah kristal dengan kekerasan yang tinggi (Gred Mohs 7), manakala kaca mempunyai kekerasan rendah (Mohs 5.5), kristal boleh menandakan pada kaca, dan sebaliknya.

(2). Crystal adalah badan kristal dengan kekonduksian terma yang baik, dan ia berasa sejuk dengan hujung lidah. Gelas itu kelihatan hangat.

(3). Berbeza dari polarizer, kristal boleh menghantar cahaya, tetapi kaca tidak boleh.

(4). Kristal berkualiti tinggi kelihatan cerah dan jelas, tanpa gelembung kecil dan tiada tanda air di dalam, jadi mahal. Oleh itu, tahap kualiti kristal dan harga sangat relevan.

5. Teknologi pemprosesan yang berbeza Kaca boleh dipancarkan panas, menjimatkan bahan dan buruh, dan kos rendah. Crystal adalah kristal, yang tidak boleh dibalikkan selepas pemanasan dan lebur. Oleh itu, ia tidak boleh digunakan dalam kaedah penuangan panas, dan hanya kerja sejuk seperti pemotongan atau pengisaran boleh digunakan.

Pengenalpastian kristal dan kaca

1. Lap atau cuci kraf kristal untuk dikenalpasti. Selepas pengeringan, gunakan hujung lidah untuk menyentuh kraf. Jika ada perasaan yang sejuk, itu adalah produk kristal. Sekiranya ia hangat, ia adalah kaca. Semasa ujian, cuba untuk tidak mengambil sampel dengan tangan atau letakkan sampel berhampiran sumber panas (di bawah sinar matahari, di dekat dapur) untuk mengelakkan ralat dalam suhu sampel.

2. Kraf diperhatikan dengan kaca pembesar. Di bahagian dalam kaca, terdapat garis-garis melengkung yang melengkung atau melengkung yang disebabkan oleh peleburan yang tidak rata, dan tidak ada kristal sama sekali. Di samping itu, terdapat banyak gelembung dalam kaca, dan terdapat beberapa kristal.


Hot Tags: trofi global kristal dengan imej laser 3d, China, pengeluar, pembekal, kilang, disesuaikan, borong, harga rendah, dalam stok, sampel percuma

Siasatan

Anda mungkin juga berminat