Trophy Crystal Dreamlike Golf Ball Dengan Glowing

Piala golf kristal bola mimpi dengan bercahaya

Maklumat produk

pengenalan produk


1.size:
disesuaikan, AT-0001
2.Material
Kristal dan Kaca
3. nama produk
Trophy Global Clear Trophy High Grade
4. Pakej:
10pcs / box Selamat dan bagus.
5. Kualiti:
Setiap orang akan berada di bawah kawalan kualiti yang ketat.
6. masa penghantaran:
5 ~ 30 hari, banyak bergantung kepada kuantiti yang anda pesan.

Kami menawarkan anugerah untuk beberapa acara pengiktirafan termasuk Pencapaian Jualan, Pengiktirafan Kepimpinan dan Penghargaan, Sambutan Korporat, Motivasi Kerja Berkumpulan, Anugerah Khidmat Pekerja / Persaraan, Kecemerlangan Akademik, Kejohanan Sukan dan banyak hadiah yang memberi perayaan termasuk Pernikahan, Ulang Tahun, Pengijazahan, Hari Ibu, Hari Bapa , Krismas, dan banyak lagi!Bahan yang dipilih dari kristal tahap 1 K9, piala kristal, gaya yang berbeza dari mutu kerja yang indah, kualiti yang sangat baik, boleh mencetak LOGO syarikat dan reka bentuk, huruf dan saiz percuma boleh disesuaikan, boleh digunakan untuk syarikat pengiklanan, syarikat hadiah, dan sijil penghargaan, kad, hadiah, hadiah permainan, hadiah hadiah, cenderahati, tanda syarikat, mesyuarat pujian, pengiktirafan pekerja, hadiah, dan lain-lain.

initpintu


Tentang kita

Baru Sanhe Crystal Crafts Co., Ltd., yang asal adalah kilang kraf baru Sanhe Crystal. Pada bulan Mac 2005, pentadbiran negeri untuk industri dan perdagangan meluluskan penubuhannya. pada bulan September 2013, nama itu telah diubah menjadi New Sanhe Crystal Crafts Co., Ltd.


Soalan Lazim

Q: Apakah MOQ kraf kristal?

A: 10 pcs untuk setiap reka bentuk, dan pesanan sampel boleh diterima, Untuk pesanan sampel, anda perlu membayar tiga kali harga unit, yuran tambahan boleh ditolak dalam perintah kemudian.

S: Bagaimana dengan kualiti produk anda dan perkhidmatan selepas jualan?

A: Pertanyaan berat menyaksikan kualiti produk kristal kami, Produk kristal kami adalah kualiti Jepun dan Korea. dan sama ada senarai itu atau tidak, kami memperlakukan setiap pelanggan dengan penuh semangat dan kesabaran(1). Crystal adalah kristal dengan kekerasan yang tinggi (Gred Mohs 7), manakala kaca mempunyai kekerasan rendah (Mohs 5.5), kristal boleh menandakan pada kaca, dan sebaliknya.

(2). Crystal adalah badan kristal dengan kekonduksian terma yang baik, dan ia berasa sejuk dengan hujung lidah. Gelas itu kelihatan hangat.Hot Tags: Piala golf kristal bola mimpi dengan bercahaya, China, pengeluar, pembekal, kilang, disesuaikan, borong, harga rendah, stok, sampel percuma

Siasatan

Anda mungkin juga berminat