Trophy Award Crystal Ball Borong Kaca

Kaca kristal bola kristal penghormatan bola jual adat

Maklumat produk

Parameter Produk (Spesifikasi)

Baru Sanhe Crystal

Penerangan, OEM dan ODM, AT-0036

Perkara

Kaca kristal bola kristal penghormatan bola jual adat

Masa penghantaran

7 hari selepas menerima deposit secara amnya, mengikut kuantiti


Pujiang New Sanhe Crystal Crafts Co., Ltd.

Kami adalah kilang, kami mempunyai pekerja berpengalaman profesional yang kaya, jadi produk kami mempunyai kualiti yang tinggi dan harga terendah.
Syarikat kami mempunyai import dan eksport yang betul, Mudah untuk pengangkutan barang.Jangan ragu untuk melayari pilihan produk kami dengan kesempatan, jenama, gaya dan anggaran. Kami menawarkan anugerah untuk beberapa acara pengiktirafan termasuk Pencapaian Jualan, Pengiktirafan Kepimpinan dan Penghargaan, Sambutan Korporat, Motivasi Kerja Berkumpulan, Anugerah Khidmat Pekerja / Persaraan, Kecemerlangan Akademik, Kejohanan Sukan dan banyak hadiah yang memberi perayaan termasuk Pernikahan, Ulang Tahun, Pengijazahan, Hari Ibu, Hari Bapa , Krismas, dan banyak lagi!

Semua produk kami akan diperibadikan dengan kaedah penghancuran batu pasir, ukiran laser, atau warna.


Bahan yang dipilih dari kristal tahap 1 K9, piala kristal, gaya yang berbeza dari mutu kerja yang indah, kualiti yang sangat baik, boleh mencetak LOGO syarikat dan reka bentuk, huruf dan saiz percuma boleh disesuaikan, boleh digunakan untuk syarikat pengiklanan, syarikat hadiah, dan sijil penghargaan, kad, hadiah, hadiah permainan, hadiah hadiah, cenderahati, tanda syarikat, mesyuarat pujian, pengiktirafan pekerja, hadiah, dan lain-lain.Sekiranya terdapat maklumat lanjut yang anda perlukan, saya akan dengan senang hati membantu anda dan berasa bebas untuk menghubungi saya bila-bila masa.

initpintu


initpintu1Hot Tags: kaca kristal bola kristal penghargaan adat trophy, China, pengeluar, pembekal, kilang, disesuaikan, borong, harga rendah, dalam stok, sampel percuma

Siasatan

Anda mungkin juga berminat