Trophy Global Clear Trophy High Grade

Trophy Global Clear Trophy High Grade

High Grade Clear Crystal Global Trophy Wholesale borong custom globe ball anugerah trophy glass trophy with logo engraved. Anugerah Trophy Crystal For The Best Pekerja Mesyuarat Tahunan Terbaik Syarikat Tahunan Harga Trophy Khas Individu Terbaik tahun ini

Maklumat produk

pengenalan produk

1.size:
disesuaikan
2.Material
Kristal dan Kaca
3. nama produk
Trophy Global Clear Trophy High Grade
4. Pakej:
10pcs / box Selamat dan bagus.
5. Kualiti:
Setiap orang akan berada di bawah kawalan kualiti yang ketat.
6. masa penghantaran:
5 ~ 30 hari, banyak bergantung kepada kuantiti yang anda pesan.
7. Bekalan sampel:
Jika anda memerlukan sampel, kami pasti akan membekalkan anda itu. Tetapi anda perlu membayar kos sampel dan kos pengangkutan.
8. Contoh masa:
Biasanya, sampel akan dihantar dalam masa 2 hari selepas mendapat bayaran kos sampel. Dan jika anda membenarkan kami menggunakan akaun DHL atau Fedex anda.
Reka bentuk anda juga akan diterima, Pada permulaan, kita menerima pesanan kecil, maka anda akan mempunyai peluang yang baik untuk mengetahui lebih banyak mengenai kualiti dan perkhidmatan kami. Apa yang kita mahukan ialah kualiti dan perkhidmatan kami yang baik akan membantu anda untuk mendapatkan lebih ramai pelanggan dan lebih banyak pesanan.


initpintu


Tentang kita

Baru Sanhe Crystal Crafts Co., Ltd., yang asal adalah kilang kraf baru Sanhe Crystal. Pada bulan Mac 2005, pentadbiran negeri untuk industri dan perdagangan meluluskan penubuhannya. pada bulan September 2013, nama itu telah diubah menjadi New Sanhe Crystal Crafts Co., Ltd.


Soalan Lazim

Q: Apakah MOQ kraf kristal?

A: 10 pcs untuk setiap reka bentuk, dan pesanan sampel boleh diterima, Untuk pesanan sampel, anda perlu membayar tiga kali harga unit, yuran tambahan boleh ditolak dalam perintah kemudian.

S: Bagaimana dengan kualiti produk anda dan perkhidmatan selepas jualan?

A: Pertanyaan berat menyaksikan kualiti produk kristal kami, Produk kristal kami adalah kualiti Jepun dan Korea. dan sama ada senarai itu atau tidak, kami memperlakukan setiap pelanggan dengan penuh semangat dan kesabaran(1). Crystal adalah kristal dengan kekerasan yang tinggi (Gred Mohs 7), manakala kaca mempunyai kekerasan rendah (Mohs 5.5), kristal boleh menandakan pada kaca, dan sebaliknya.

(2). Crystal adalah badan kristal dengan kekonduksian terma yang baik, dan ia berasa sejuk dengan hujung lidah. Gelas itu kelihatan hangat.

(3). Berbeza dari polarizer, kristal boleh menghantar cahaya, tetapi kaca tidak boleh.

(4). Kristal berkualiti tinggi kelihatan cerah dan jelas, tanpa gelembung kecil dan tiada tanda air di dalam, jadi mahal. Oleh itu, tahap kualiti kristal dan harga sangat relevan.

5. Teknologi pemprosesan yang berbeza Kaca boleh dipancarkan panas, menjimatkan bahan dan buruh, dan kos rendah. Crystal adalah kristal, yang tidak boleh dibalikkan selepas pemanasan dan lebur. Oleh itu, ia tidak boleh digunakan dalam kaedah penuangan panas, dan hanya kerja sejuk seperti pemotongan atau pengisaran boleh digunakan.

Pengenalpastian kristal dan kaca

1. Lap atau cuci kraf kristal untuk dikenalpasti. Selepas pengeringan, gunakan hujung lidah untuk menyentuh kraf. Jika ada perasaan yang sejuk, itu adalah produk kristal. Sekiranya ia hangat, ia adalah kaca. Semasa ujian, cuba untuk tidak mengambil sampel dengan tangan atau letakkan sampel berhampiran sumber panas (di bawah sinar matahari, di dekat dapur) untuk mengelakkan ralat dalam suhu sampel.

2. Kraf diperhatikan dengan kaca pembesar. Di bahagian dalam kaca, terdapat garis-garis melengkung yang melengkung atau melengkung yang disebabkan oleh peleburan yang tidak rata, dan tidak ada kristal sama sekali. Di samping itu, terdapat banyak gelembung dalam kaca, dan terdapat beberapa kristal.


Hot Tags: trofi global kristal jelas gred tinggi, China, pengeluar, pembekal, kilang, disesuaikan, borong, harga rendah, dalam stok, sampel percuma

Siasatan

You Might Also Like