Trophy Big Blank Crystal Cube dengan Logo Percuma

Trophy Big Blank Crystal Cube dengan Logo Percuma

Trophy Big Blank Crystal Cube dengan Logo Percuma, dan cetak logo dan teks atau sandblasting mereka ke dalam kristal, kedua-dua bahagian atas atau asas kristal baik-baik saja, Ia terpulang kepada anda.

Maklumat produk

Baru Sanhe Crystal

Penerangan

Perkara

Trophy Big Blank Crystal Cube dengan Logo Tersuai

Pembungkusan selamat

1PC dalam kotak dalaman dengan buih di dalamnya, kemudian ke dalam kotak kadbod


Pujiang New Sanhe Crystal Crafts Co., Ltd.

Kami adalah pengilang profesional yang terlibat dalam kraf Kristal. Kami mempunyai lebih dari 13 tahun pengalaman untuk membuat semua jenis kraf Kristal. ya, betul semua jenis kraf kristal.

Ini bermakna bahawa kita boleh mengeluarkan setiap kraf kristal yang anda ingin kustom dengan kualiti yang tinggi. Dan produk kami adalah kualiti Jepun dan Korea.


Syarikat kami adalah perusahaan swasta, dengan perdagangan import dan eksport sebagai perniagaan utama, produk utama termasuk piala kristal kristal, pingat, jam, laser 3D dan kraf kristal lainnya ,, dan negara-negara eksport utama adalah Eropa, Amerika, Jepun, Korea , dan negara-negara lain.


Syarikat kami adalah perusahaan pengeluaran konvensional, menyesuaikan diri dengan trend The Times, mengubah cara pembangunan strategik, menggabungkan operasi tradisional dengan Internet, dan membangunkan model perniagaan jualan dalam talian dan luar talian.


Gelas kristal utama mempunyai indeks biasan tinggi, penyebaran besar, ketumpatan tinggi, tekstur berat, bunyi logam apabila disentuh, bunyi sisa di sekitar rasuk, cantik dan menyenangkan digunakan sebagai wain, dan kesan yang baik apabila memukul cawan. Pada abad ke-18, goblet berbentuk tulip berbentuk kuda yang direka oleh Harcourt menjadi bentuk yang biasa. Kemudian, cawan yang berbeza telah direka untuk pelbagai jenis wain yang terkenal. Lampu kristal dan pelbagai lampu adalah lampu mewah yang sangat diperlukan untuk gereja-gereja, dewan persidangan, hotel, dan kediaman mewah. Waterford adalah sebuah kandil besar untuk Windsor Castle, Westminster Abbey, dan bangunan Pusat Kennedy yang terkenal. Bangunan itu berseri. Berbagai kristal dikembangkan dari wain, air, pinggan mangkuk, lampu, hadiah (trofi), kertas kertas, perhiasan tiruan, perhiasan, fesyen, kasut dan topi, jam tangan, perabot, komponen bangunan, dll. Beads, beberapa milimeter nasi manik untuk puluhan meter bangunan kaca, arca luaran; dari peralatan hidup, hiasan, paparan, seni kepada produk berteknologi tinggi, hampir semua-merangkumi. Kristal Waterford, Baccarat, dan Swarovski hampir menjadi simbol kekayaan selebriti.


Hot Tags: besar kosong kubus kristal kristal dengan logo percuma, China, pengeluar, pembekal, kilang, disesuaikan, borong, harga rendah, dalam stok, sampel percuma

Siasatan

Anda mungkin juga berminat