Trophy Glass Art Hand Blown Glass

berkualiti tinggi Logo tersuai terukir tangan kristal kristal Dengan hak eksport dan import,

Maklumat produkAnugerah dan trofi Kristal, trofi Kejuaraan untuk permainan sukan, trofi tangan kristalHandmade pate de verre trophy berbentuk tangan trofi untuk jurujual


Baru Sanhe Crystal Crafts Co., Ltd., asalnya ialah Kilang Kraf Baru Sanhe Crystal.

Kami menghasilkan semua jenis produk kristal, seperti trofi kristal, haiwan kristal dan tumbuhan untuk hiasan, bola kristal, trofi & anugerah, laser 3d, model, dan sebagainya.

Mereka digunakan secara meluas sebagai perhiasan bar, hotel, rumah tangga, perkahwinan, Krismas, hari jadi, pesta, agama, gereja, dan sebagainya serta sebagai koleksi, cenderahati, hadiah.


1, memotong: seluruh bahan dengan bilah gergaji berkelajuan tinggi menyaksikan bentuk dan saiz yang dikehendaki oleh kosong.

2. Menekan: membuat saiz dan bentuk produk yang diperlukan dengan acuan, dan kemudian mencairkan bahan mentah pada suhu tinggi di atas 900 ℃, mengalir ke dalam acuan dan mati membuangnya.

3. Penggilap kasar: ia adalah untuk menekan embrio kasar keluar daripada acuan dan mengisar garisan teruk produk selesai dengan cakera berlian.

4, penggilap halus: selepas menggilap kasar, serbuk polishing untuk mengisar produk siap sehingga jelas.initpintu image005

image013

image015


Hot Tags: kristal tangan tangan ditiup kaca trofi, China, pengeluar, pembekal, kilang, disesuaikan, borong, harga rendah, dalam stok, sampel percuma

Siasatan

Anda mungkin juga berminat