Trophy Business Crystal Dengan Golden Fist

Semua pesanan akan dihasilkan mengikut pengesahan sampel klien. Sekiranya kualiti lebih rendah daripada sampel, kami berjanji untuk mengembalikan semua pembayaran pesanan.

Maklumat produk

Trophy Business Crystal dengan Golden Fist

1, Saiz: Custom

2, MOQ: 100PCS

3, Kapasiti Pengeluaran: 10, 000PCS sebulan

4, Logo: Ukiran laser, sandblasting, percetakan warna

5, Tempoh Pengeluaran: Contoh meluluskan bahawa selepas 10-15days

6, Contoh Kos: Menurut pemprosesan item dan keperluan khusus


Sekiranya ada apa-apa yang boleh kita bantu, sila hubungi kami untuk berbincang.


Penghantaran:
1.Express
UPS, FEDEX, DHL, EMS, TNT, dan sebagainya. Express adalah cepat dan menarik bagi pelanggan, kami dengan senang hati mengira kos penghantaran untuk anda, tetapi caj kastam dibayar oleh diri sendiri, dan maaf kami tidak tahu berapa banyaknya, negara yang berbeza adalah dasar yang berbeza.

2.Airmail
cara ini adalah lebih murah daripada ekspres, tetapi ia adalah lebih baik daripada item lebih daripada 300KG, dan kita takut caj kastam adalah tinggi. Selain itu, pelanggan perlu mengumpulkan barangan dari lapangan terbang.

3. Penghantaran laut
cara ini adalah yang paling murah, tetapi ia hanya baik untuk kadbod saiz besar dan berat berat, kerana pelepasan kustom adalah kos yang tinggi. Dan penghantaran laut mengambil masa yang lama, biasanya 30 hari.
Apa yang kita mahukan ialah kualiti dan perkhidmatan kami yang baik akan membantu anda untuk mendapatkan lebih banyak dien dan lebih banyak pesanan.
Kami benar-benar berharap bahawa hubungan perniagaan yang lama dapat ditubuhkan antara


image013

image015


Hot Tags: trofi perniagaan kristal dengan penumbuk emas, China, pengeluar, pembekal, kilang, disesuaikan, borong, harga rendah, dalam stok, sampel percuma

Siasatan

Anda mungkin juga berminat