Ukiran Tangan Kristal Menyesuaikan Anugerah Borong Trofi Dan Anugerah Blank

Kawalan Kualiti: 1). Sampel preproduction akan tersedia sebelum pengeluaran 2). Pengeluaran akan diproses oleh kedua-dua mesin dan pekerja buatan tangan yang mahir 3). Potongan tambahan akan siap sebagai produk sandaran 4). Produk akan diperiksa dua kali sebelum pembungkusan

Maklumat produk

Paparan Produk

Baru Sanhe Crystal

Penerangan / OEM, ODM

Perkara

Ukiran Tangan Kristal Menyesuaikan Anugerah Borong Trofi Dan Anugerah Blank

Bahan

Crystal Grade A K9 TinggiBahan yang dipilih dari kristal tahap 1 K9, piala kristal, gaya yang berbeza dari mutu kerja yang indah, kualiti yang sangat baik, boleh mencetak LOGO syarikat dan reka bentuk, huruf dan saiz percuma boleh disesuaikan, boleh digunakan untuk syarikat pengiklanan, syarikat hadiah, dan sijil penghargaan, kad, hadiah, hadiah permainan, hadiah hadiah, cenderahati, tanda syarikat, mesyuarat pujian, pengiktirafan pekerja, hadiah, dan lain-lain.


Kelebihan kami:

1. Kilang langsung, harga yang rendah dan berkualiti tinggi (produk kami adalah kualiti Jepun dan Korea).

2. OEM & ODM (anda memberi reka bentuk, kami boleh menyesuaikannya), pesanan sampel boleh diterima

3. Kami memiliki lebih dari 100 kakitangan profesional, rekaan, pemotongan, ukiran, sandblasting, dan mesin yang dipoles untuk memenuhi semua keperluan anda.

4. 24 jam dalam sambutan cepat & perkhidmatan selepas jualan.


initpintu image005

image013

image015

Kaca kristal ditakrifkan sebagai ketelusan tinggi, kaca berwarna yang biasa digunakan dalam pembuatan seni atau peralatan makan. Menurut definisi ini, Cristallo, kristal kalium-kalsium Bohemia dan Kristal kristal dan plumbum harus dimasukkan. Tetapi beberapa orang kini menganggap kristal Venice sebagai kaca kristal, yang pada dasarnya menjadi istilah sejarah.


Hot Tags: kristal tangan mengukuhkan piala borong dan anugerah kosong anugerah, China, pengeluar, pembekal, kilang, disesuaikan, borong, harga rendah, stok, sampel percuma

Siasatan

You Might Also Like