Trophy Obor Crystal Untuk Sukan DuniaApabila

Keperluan yang disesuaikan: 1) Apakah warna? apa-apa logo? 2) Apakah bahannya? 3) Apakah saiz (panjang, lebar, ketinggian, ketebalan) atau sama seperti mod kami? 4) Sila tawarkan kami dengan gambar sampel sebenar anda atau karya seni, Apa-apa soalan lain, jangan ragu untuk menghubungi kami.Terima kasih.

Maklumat produk


Bahan
K9 Kristal dan logam
logo
Trophy Obor Crystal untuk Sukan DuniaApabila
penggunaannya
Hadiah Perkahwinan / Cenderamata / Anugerah Cermon / Hiasan Rumah / Hiasan Pejabat / Lain-lain
MOQ
50pcs

Anugerah dan trofi Kristal, trofi Kejuaraan untuk sukan

Baru Sanhe Crystal Crafts Co., Ltd., pesanan kuantiti kecil dan pesanan segera diterima.


Bukti seni dijana selepas penempatan pesanan, memberikan anda kesempatan untuk meninjau ejaan, tatabahasa, dan sebagainya untuk semakan sebelum meluluskan. Pasukan reka bentuk kami akan meletakkan logo anda dan teks pada templat anugerah anda dan memberikan ini kepada anda dalam format PDF untuk semakan.

Kualiti yang baik membantu syarikat kami untuk mendapatkan lebih banyak dan lebih order.while kami menghasilkan lebih banyak, kami juga memberi perhatian kepada menghasilkan produk berkualiti yang lebih baik untuk memenuhi permintaan dari pelanggan kami dengan imporving.
Tidak kira siapa anda, syarikat sebaya, pengedar, syarikat perdagangan, pembeli yang besar, peruncit atau pengguna biasa, kami menghargai setiap saranan dan pengalaman pengguna, dan juga dengan teknik perbaikan berterusan kami sendiri, menjadi lebih baik dan lebih baik. boleh membuat lebih banyak nilai untuk anda.


image013

image015


Hot Tags: trophy torch trophy untuk sukan sukan dunia, China, pengeluar, pembekal, kilang, disesuaikan, borong, harga rendah, stok, sampel percuma

Siasatan

Anda mungkin juga berminat