Harga Kilang Crystal Gold Hand Trophy

Butiran pembungkusan: A: Letakkan satu PCS ke Gift Box, atau Foam B: Satu PCS ke dalam lengan kertas putih C: 24 PCS ke Out Carton D: Pack dengan Cartons yang lebih kuat E: Pembungkus pelanggan dialu-alukan.

Maklumat produk

Pujiang New Sanhe Crystal Crafts Co., Ltd.


Nama Produk Harga Kilang Crystal Gold Hand Trophy
Bahan K9 bahan kristal berkualiti tinggi
Harga FOB shanghai / Ningbo

Penghantaran

masa

3-5 hari untuk pengeluaran sampel dan 5-30 hari untuk pengeluaran besar-besaran. Kami berjanji melakukan yang terbaik untuk penghantaran tepat pada waktunya.
Kelebihan kami 1) Kami adalah pengeluar produk Crystal profesional yang mempunyai pengalaman bertahun-tahun
2) Barisan pengeluaran berskala besar, keupayaan bekalan yang tinggi
3) Peralatan pendahuluan, kualiti sangat baik
4) Menawarkan perkhidmatan terbaik, dan dapatkan reputasi yang baik dari pelanggan lamaPujiang New Sanhe Crystal Crafts Co., Ltd.

telah sentiasa melakukan dan menginovasi konsep baru dalam penghargaan-pembuatan, ini kami mendapat banyak reputasi yang luar biasa di peringkat kebangsaan dan antarabangsa.

Terima kasih kepada dedikasi dan inovasi pasukan hebat kami, kami telah berkembang menjadi syarikat pembuat anugerah terkemuka di dalam negara. Mereka adalah pereka, skuad yang bertenaga, juruteknik pencetakan yang mahir, pekerja yang bekerja keras, jurujual yang baik dan kanak-kanak perempuan perkhidmatan yang baik dan berminat. Sehingga kini, kami telah berjaya membangun dan menghasilkan satu siri produk klasik, yang berada di bawah Paten domestik dan antarabangsa. Diilhamkan oleh Anugerah yang terkenal di dunia, kami menyediakan produk kami dengan estetik dan mekanik, untuk menjadikan anugerah itu kombinasi gabungan kehormatan & seni yang sempurna.crystalT0006

image013

image015


Hot Tags: harga kilang tangan kristal emas, China, pengeluar, pembekal, kilang, disesuaikan, borong, harga rendah, dalam stok, sampel percuma

Siasatan

You Might Also Like