Anugerah Tennis Glass Crystal

Trophy Diamond Crystal Transparan dengan Bentuk Unik. Mengenai produk, Kita patut menyebutkan bahawa produk kami adalah daripada kualiti Jepun dan Korea, bahan ini adalah kristal High Grade A K9, lebih jelas dan lebih kuat.Kami dapat memberi jaminan kualiti item ini yang kami sediakan adalah yang terbaik. kami mempunyai ujian kualiti yang sangat ketat sebelum kami membungkus barang-barang.

Maklumat produk

Parameter Produk (Spesifikasi)

Perkara

Anugerah Tennis Glass CrystalSaiz
oem / odm
Bahan
Kaca kristal
MOQ
1pieces, AT-135
Terma pembayaran
Deposit T / T 30% terlebih dahulu, baki yang dibayar sebelum penghantaran
Masa penghantaran
5-30days. Mengikut kuantiti pesanan, Kami menjanjikan penghantaran dalam masa
Contoh masa
5-7hari.
Logo
Terima Logo Tersuai
Perkhidmatan
ODM / OEM boleh didapati
Pembungkusan
Pembungkusan selamat

Mengenai produk, Kita patut menyebutkan bahawa produk kami adalah daripada kualiti Jepun dan Korea, bahan ini adalah kristal High Grade A K9, lebih jelas dan lebih kuat.Kami dapat memberi jaminan kualiti item ini yang kami sediakan adalah yang terbaik. kami mempunyai ujian kualiti yang sangat ketat sebelum kami membungkus barang-barang.


Kotak hadiah persembahan:

Setiap anugerah kristal atau trofi kristal dibungkus dalam kotak hadiah persembahan yang elegan. Kotak hadiah disandarkan di dalam untuk melindungi barangan semasa penghantaran.

Oleh kerana kotak hadiah persembahan direka khusus untuk setiap item, kotak hadiah mungkin berbeza dari item ke item.dengan perkembangan pesat transit kereta api bandar, pembangunan kereta bawah tanah juga menandakan proses pembangunan sebuah bandar, bersama dengan pemanfaatan ruang bawah tanah dalam pembangunan seni awam penuh dengan daya hidup. Kepelbagaian dan kepelbagaian seni awam kereta bawah tanah juga membuat seni awam bandar lebih tersendiri dengan ciri-ciri serantau dan humanistik yang kuat, dan kandungan yang dipaparkan lebih dekat kepada kehidupan orang. Makalah ini memilih seni awam metro hangzhou sebagai arah penyelidikan, melalui seni dinding kaca sebagai medium campur tangan, ke stesen jambatan naga , stesen keretapi bawah tanah phoenix, stesen keretapi bawah tanah Qian Jianglu sebagai kes rujukan, dari kawasan tapak bawah tanah budaya, kemanusiaan, ekspresi seni dianalisis, bertujuan untuk memanfaatkan sepenuhnya bahan-bahan seni dinding dinding, reka bentuk bersama, realisasi dinding seni kaca dan reka bentuk seni kereta bawah tanah reka bentuk yang sempurna sempurna.Melalui analisis dan induksi kesan reka bentuk yang dihasilkan oleh gabungan kaca dan pasangan lain yang berbeza rials, disimpulkan bahawa bentuk ekspresi artistik dinding seni kaca juga dipelbagai dan pelbagai, memenuhi keperluan tahap yang berbeza yang dibentangkan oleh unsur-unsur warna, bentuk dan penglihatan dalam seni awam. Secara kebetulan, digabungkan dengan amalan reka bentuk, aplikasi dinding seni kaca dalam kaedah dan idea reka bentuk ruang awam bawah tanah untuk mengesahkan.

AT135

新 三禾 第一版 (8-1)

Hot Tags: anugerah tenis kaca kristal, China, pengeluar, pembekal, kilang, disesuaikan, borong, harga rendah, dalam stok, sampel percuma

Siasatan

You Might Also Like