Crystal Golf Piala Anugerah Hadiah

Crystal Golf Piala Anugerah Hadiah

Kami adalah pengilang profesional yang terlibat dalam Kraftangan Kristal. Kami mempunyai lebih 13 tahun pengalaman untuk membuat pelbagai jenis Kraftangan Kristal. Ya, ia telah betul bahawa semua jenis kraf Kristal. Jika anda mempunyai sebarang permintaan lain dalam Kristal, anda boleh menunjukkan mereka kepada saya bersama-sama, Mei semua saya boleh membantu u.

Maklumat produk

Produk

Baru Sanhe Kristal

Description/kawalan

Item

Crystal Golf Piala Anugerah Hadiah

Teknologi

Sandblasting

Pembayaran

30% lebih awal dan inginkan 70% perlu dibayar sebelum penghantaran


Pujiang baru Sanhe Crystal kraf Co., Ltd.

Kami adalah pengilang profesional yang terlibat dalam Kraftangan Kristal. Kami mempunyai lebih 13 tahun pengalaman untuk membuat pelbagai jenis Kraftangan Kristal. Ya, ia telah betul bahawa semua jenis kraf Kristal.  Jika anda mempunyai sebarang permintaan lain dalam Kristal, anda boleh menunjukkan mereka kepada saya bersama-sama, Mei semua saya boleh membantu u.


Kelebihan kami:

1. kilang langsung, rendah harga dan kualiti yang tinggi (produk-produk kami adalah kualiti Jepun dan Korea).

2.OEM & ODM. (u memberikan Reka bentuk, kita boleh custom ia), sampel perintah itu boleh diterima

3. kita sendiri yang lebih daripada 100 kakitangan profesional, rekabentuk, memotong, ukiran, sandblasting dan mesin digilap untuk memenuhi semua keperluan anda.

jam 4.24 dalam Perkhidmatan selepas jualan & tindak balas segera.

Jika ada apa-apa maklumat tambahan yang anda perlukan, saya akan gembira untuk membantu anda dan hubungi saya bila-bila masa.


                    

image007

3. bagi bola kristal, anda boleh meletakkannya di akhbar, dan Lihatlah akhbar di bawah dari bahagian atas bola kristal. Jika ia adalah satu Kristal yang sebenar, menulis di akhbar akan kelihatan bayang-bayang double. Bagi barangan kaca (termasuk kaca Kristal), akan sentiasa ada hanya satu imej di akhbar.

4. untuk gelas Kristal, masuk polarizer ke. Laraskan polarizer ke jawatan orthogonal. Pada masa ini, bidang pandangan adalah benar-benar hitam. Kemudian letakkan cermin mata Kristal antara polarizers di atas dan bawah. Kanta dan polarizer yang tidak seharusnya selari dengan tegas. Kanta boleh sedikit condong supaya kanta dan polarizer yang mempunyai salib sudut-sudut dan kemudian putar kanta cermin mata. Jika ia diperbuat daripada Kraftangan Kristal yang sebenar, akan ada perubahan ketara kecerahan field of view. Jika ianya sentiasa gelap apabila berputar, kanta cermin mata ini ada satu produk kaca ataupun Kristal kaca (kaca diperbuat daripada Kristal lebih rendah).

5. apabila perjalanan, polarizer yang adalah menyusahkan untuk membawa dua polarizers (atau dua polarizers fotografi yang terkecil) dengan diameter kurang daripada 40 mm. Apabila mengukur, satu orang memegang dua polarizers untuk membuat mereka hitam orthogonal, dan satu lagi tangan manusia memegang kanta cermin mata dan putar antara polarizers kepada dua. Jika tiada perubahan ketara dalam kecerahan, ia merupakan produk Kristal yang benar. Jika kegelapan tidak berubah, ia merupakan produk kaca.


Hot Tags: Kristal golf Piala Anugerah Hadiah, China, pengilang, pembekal, kilang, disesuaikan, borong, harga yang rendah, dalam saham, percuma sampel

Siasatan

You Might Also Like