Trophy Anugerah Metal Dengan Kristal Hitam

Trophy Anugerah Metal dengan Black Crystal Mengenai produk, Perlu menyebutkan bahawa produk kami adalah kualiti Jepun dan Korea, bahan ini adalah kristal High Grade A K9, lebih jelas dan lebih kuat. Kami dapat memberi jaminan kualiti barang yang kami berikan adalah terbaik dalam. Pasaran kerana kami mempunyai ujian kualiti yang sangat ketat sebelum kami mengemas dan menghantar barang-barang.

Maklumat produk

Parameter Produk (Spesifikasi)

Perkara

Piala Anugerah Metal dengan Black CrystalSaiz
oem / odm
Bahan
Kaca kristal
MOQ
1pieces
Terma pembayaran
Deposit T / T 30% terlebih dahulu, baki yang dibayar sebelum penghantaran
Masa penghantaran
5-30days. Mengikut kuantiti pesanan, Kami menjanjikan penghantaran dalam masa
Contoh masa
5-7hari.
Logo
Terima Logo Tersuai
Perkhidmatan
ODM / OEM boleh didapati
Pembungkusan
Pembungkusan selamat

Kami mempunyai pasukan perkhidmatan profesional untuk menghasilkan, kawalan kualiti serta harga yang kompetitif. Pemotongan, pengisaran, penggerudian lubang, letupan pasir, lasr dalaman, pelekat adalah proses utama kami. Kami mempunyai profesional dalam pereka grafik rumah, pengukir produk, dan pakar khidmat pelanggan untuk membantu melayani pelanggan kami, membuat anugerah kristal pesanan dan hadiah peribadi lebih mudah berbanding sebelum ini! Di harga langsung kilang dengan pemilihan inventori yang besar di syarikat kami, anda tidak dapat mencari harga yang lebih baik atau pemulihan yang lebih pantas untuk kualiti premium yang sama dengan anugerah korporat teruk tersuai, trofi sukan, atau hadiah peribadi di tempat lain.


 

Dalam tahun-tahun kebelakangan ini, gelas gelas plumbum telah diuji dan dihasilkan secara massal di beberapa kilang di negara kita, dan beberapa piawaian dan objek asing telah dikumpulkan sebagai standard perbandingan di kilang-kilang. Piawaian British untuk kaca kristal mempunyai dua komponen. Peruntukan tambahan dan tambahan pada dua jenis kaca kristal.

 


MT43

新 三禾 第一版 (8-1)

Hot Tags: piala anugerah logam dengan kristal hitam, China, pengeluar, pembekal, kilang, disesuaikan, borong, harga rendah, dalam stok, sampel percuma

Siasatan

Anda mungkin juga berminat