Anugerah Crystal Sport peribadi

Trophy Diamond Crystal Transparan dengan Bentuk Unik. Mengenai produk, Kita patut menyebutkan bahawa produk kami adalah daripada kualiti Jepun dan Korea, bahan ini adalah kristal High Grade A K9, lebih jelas dan lebih kuat.Kami dapat memberi jaminan kualiti item ini yang kami sediakan adalah yang terbaik. kami mempunyai ujian kualiti yang sangat ketat sebelum kami membungkus barang-barang.

Maklumat produk

Parameter Produk (Spesifikasi)

Perkara

Trophy Diamond Crystal Transparan dengan Bentuk UnikSaiz
oem / odm, AT-0028
Bahan
Kaca kristal
MOQ
1pieces
Terma pembayaran
Deposit T / T 30% terlebih dahulu, baki yang dibayar sebelum penghantaran
Masa penghantaran
5-30days. Mengikut kuantiti pesanan, Kami menjanjikan penghantaran dalam masa
Contoh masa
5-7hari.
Logo
Terima Logo Tersuai
Perkhidmatan
ODM / OEM boleh didapati
Pembungkusan
Pembungkusan selamat

Bab pertama terutama memperkenalkan proses pembangunan teknologi kaca, konsep dan bentuk pembangunan kaca dalam setiap tempoh. Ia ditumpukan kepada sejarah pembangunan reka bentuk seni dunia, dan secara komprehensif, secara sistematik dan dengan jelas memperkenalkan pembangunan Reka bentuk seni dunia, iaitu, aspek utama trend reka bentuk, perancangan reka bentuk, sekolah reka bentuk, pereka dan karya mereka, untuk meneroka perubahan sejarah reka bentuk seni. .

AT0028

Hot Tags: anugerah sukan kristal yang diperibadikan, China, pengeluar, pembekal, kilang, disesuaikan, borong, harga rendah, dalam stok, sampel percuma

Siasatan

Anda mungkin juga berminat