Trophy Crystal Sportwork Teamwork

Trophy Crystal Sportwork Teamwork

Maklumat produk


Nombor model Crystal Star
Tema Bintang, AT-149
Guna Hadiah Perniagaan
Gaya Seni Rakyat
Nama Trophy Crystal Sportwork Teamwork
Bahan Crystal Grade K9 Tinggi
Bentuk Custom
Pembungkusan Pakej Hadiah Selamat

Kami mempunyai pasukan perkhidmatan profesional untuk menghasilkan, kawalan kualiti serta harga yang kompetitif. Pemotongan, pengisaran, penggerudian lubang, letupan pasir, lasr dalaman, pelekat adalah proses utama kami. Kami mempunyai profesional dalam pereka grafik rumah, pengukir produk, dan pakar khidmat pelanggan untuk membantu melayani pelanggan kami, membuat anugerah kristal pesanan dan hadiah peribadi lebih mudah berbanding sebelum ini! Di harga langsung kilang dengan pemilihan inventori yang besar di syarikat kami, anda tidak dapat mencari harga yang lebih baik atau pemulihan yang lebih pantas untuk kualiti premium yang sama dengan anugerah korporat teruk tersuai, trofi sukan, atau hadiah peribadi di tempat lain.Membuat Kerajinan:


1. Sandblasting:

Untuk logo, jika pelanggan mempunyai bentuk yang betul (.ai atau .cdr), boleh menghantar kami. Jika tidak, kita perlu membuat persediaan untuk logo anda, mungkin ada yuran reka bentuk yang sedikit. Pelanggan harus menawarkan font yang tepat untuk teks dan perkataan.


2. ukiran laser 2D / 3D:

Untuk logo 3D, pereka kami perlu membuatnya di komputer. Yuran persediaan lebih tinggi daripada logo normal. Selepas menyelesaikannya, kami akan menghantar gambar-gambar 3D terperinci kepada pelanggan untuk mengesahkan. Setelah mendapatkan kelulusan, kami akan membuat satu sampel, dan kemudian membuat jenazah.


3. Percetakan warna:

Untuk kraf ini, pelanggan hanya menawarkan gambar-gambar anda yang jelas, tanpa sebarang bayaran tambahan.

(Sebelum membuat pesanan besar-besaran, pada mulanya, kita akan membuat satu sampel, kemudian hantar pelanggan gambar untuk mengesahkan. Setelah mendapatkan kelulusan anda, kami akan membuat produk lain.)


Hot Tags: trophy trophy trophy sports team, China, pengeluar, pembekal, kilang, disesuaikan, borong, harga rendah, dalam stok, sampel percuma

Siasatan

Anda mungkin juga berminat