Ukiran 3D Laser Crystal imej bola

Ukiran 3D Laser Crystal imej bola

Kami adalah pengilang profesional yang terlibat dalam Kraftangan Kristal. Dengan logo dan teks sandblasting/diwarnakan/2D 3D laser ukiran, UV percetakan, sebagai hadiah Perniagaan, hadiah korporat, Hadiah Kedai Cenderamata, Hadiah Syarikat, Hadiah perkahwinan, Hadiah percutian, dan sebagainya. Jika anda mempunyai sebarang permintaan lain dalam Kristal, anda boleh menunjukkan mereka kepada saya bersama-sama, Mei semua saya boleh membantu u.

Maklumat produk

Baru Sanhe Kristal

Penerangan, imej tersuai. Ukiran laser di crystal ball kosong

Item

Ukiran 3D Laser Crystal imej bola

Jaminan kualiti

Kualiti yang lebih baik dan perkhidmatan terbaik


Pujiang baru Sanhe Crystal kraf Co., Ltd.

Kami adalah pengilang profesional yang terlibat dalam Kraftangan Kristal.

Dengan logo dan teks sandblasting/diwarnakan/2D 3D laser ukiran, UV percetakan, sebagai hadiah Perniagaan, hadiah korporat, Hadiah Kedai Cenderamata, Hadiah Syarikat, Hadiah perkahwinan, Hadiah percutian, dan sebagainya.

Jika anda mempunyai sebarang permintaan lain dalam Kristal, anda boleh menunjukkan mereka kepada saya bersama-sama, Mei semua saya boleh membantu u.


Kelebihan kami:

1. kilang langsung, rendah harga dan kualiti yang tinggi (produk-produk kami adalah kualiti Jepun dan Korea).

2.OEM & ODM. (u memberikan Reka bentuk, kita boleh custom ia), sampel perintah itu boleh diterima

3. kita sendiri yang lebih daripada 100 kakitangan profesional, rekabentuk, memotong, ukiran, sandblasting dan mesin digilap untuk memenuhi semua keperluan anda.

jam 4.24 dalam Perkhidmatan selepas jualan & tindak balas segera.


Syarikat kami adalah sebuah perusahaan pengeluaran konvensional, menyesuaikan diri dengan trend The Times, mengubah cara pembangunan strategik, menggabungkan operasi tradisional dengan Internet dan membangunkan model perniagaan jualan dalam talian dan luar talian.


Hot Tags: bola kristal 3D laser ukiran gambar, China, pengilang, pembekal, kilang, disesuaikan, borong, harga yang rendah, dalam saham, percuma sampel

Siasatan

Anda mungkin juga berminat