Hadiah Model Bangunan Kristal dengan Emas dan Perak Bersadur

Hadiah Model Bangunan Kristal dengan Emas dan Perak Bersadur

Model bangunan kristal, model Kristal kreatif bangunan-bangunan terkenal untuk hadiah cenderahati perniagaan, Model Kaabah Crystal Kaabah Untuk Hiasan Islam Perniagaan,

Maklumat produk

Parameter Produk (Spesifikasi)

Baru Sanhe Crystal

Penerangan: dalaman adalah kristal yang jelas, emas atau perak bersalut logam

Perkara

Hadiah Model Bangunan Kristal dengan Emas dan Perak Bersadur

Bahan

K9 Kristal dan logam

MOQ

10PCS

Penggunaan

Hadiah, Hadiah Cenderamata


Saya rasa anda mungkin mencari beberapa kraf Kristal, dan ia adalah utama kami, kami adalah pengilang profesional yang terlibat dalam kraf Kristal dengan 13 tahun. Ia adalah semua jenis Kraf Kristal yang kita boleh mengeluarkan, ya, betul bahawa semua jenis kraf Kristal.

Ini bermakna bahawa kita boleh mengeluarkan setiap kraf kristal yang anda ingin kustom dengan kualiti yang tinggi. Dan produk kami adalah kualiti Jepun dan Korea.


Kelebihan kami:

1. Kilang langsung, harga rendah dan berkualiti tinggi (produk kami adalah kualiti Jepun dan Korea).

2.24 jam dalam sambutan cepat & perkhidmatan selepas jualan.


Kemudian jika anda mempunyai minat untuk mengetahui lebih lanjut tentang kraf Kristal, selamat datang untuk menulis kepada kami, berbincanglah dengan permintaan, kuantiti, saiz, bentuk dan lain-lain. Saya akan memberikan penyelesaian yang tepat dan harga yang paling baik kepada anda.


Hot Tags: model bangunan kristal hadiah dengan emas dan perak berlapis, China, pengeluar, pembekal, kilang, disesuaikan, borong, harga rendah, dalam stok, sampel percuma

Siasatan

You Might Also Like