Hadiah Jam Kristal

New Sanhe Crystal Crafts Co., Ltd., yang asli adalah New Sanhe Crystal Crafts Factory. Pada bulan Mac 2005, pentadbiran negeri untuk industri dan perdagangan meluluskan penubuhannya. pada bulan September 2013, nama itu ditukar menjadi New Sanhe Crystal Crafts Co., Ltd.

Maklumat produk

Parameter Produk (Spesifikasi)

SanheCrystal baru

Penerangan, hadiah kristal, hadiah percutian,

Item

Hadiah Kristal Gred Tinggi untuk Perniagaan

Bahan

K 9 Kristal

Pembungkusan selamat

1 PC di dalam kotak dengan busa di dalam, kemudian ke kotak kadbod

Jaminan kualiti

kualiti yang lebih baik dan perkhidmatan terbaik

Kelebihan kami:

1. Kilang langsung, harga rendah dan berkualiti tinggi (produk kami berkualiti Jepun dan Korea).

2. OEM GG; ODM. (Anda memberikan reka bentuk, kami dapat menyesuaikannya), pesanan sampel boleh diterima

Syarikat kami adalah perusahaan pengeluaran konvensional, menyesuaikan diri dengan tren The Times, mengubah cara pengembangan strategis, menggabungkan operasi tradisional dengan Internet, dan mengembangkan model bisnis penjualan secara online dan offline.


Di 1950, bekas Kesatuan Soviet dan Republik Czech serta negara-negara Eropah Timur yang lain mengembangkan gelas kristal tanpa plumbum. Pada akhir abad yang lalu, untuk mengelakkan pencemaran, kaca kristal tanpa plumbum menarik perhatian lebih banyak orang&# 39. Dari Kesatuan Soviet yang paling awal, Republik Czech, dan lain-lain, berkembang menjadi kristal zirkonium dan kaca multi-kristal lain, kaca kristal bebas plumbum semasa mempunyai:

Hot Tags: hadiah jam kristal, China, pengeluar, pembekal, kilang, disesuaikan, borong, harga rendah, dalam stok, sampel percuma

Siasatan

Anda mungkin juga berminat