Hadiah Meja Kristal

New Sanhe Crystal Crafts Co., Ltd., yang asli adalah New Sanhe Crystal Crafts Factory.

Maklumat produk

Parameter Produk (Spesifikasi)

SanheCrystal baru

Penerangan, hadiah kristal, hadiah percutian,

Item

Hadiah Kristal Gred Tinggi untuk Perniagaan

Bahan

Kristal K9

Pembungkusan selamat

1PC di dalam kotak dengan busa di dalam, kemudian ke dalam kotak kadbod

Jaminan kualiti

kualiti yang lebih baik dan perkhidmatan terbaik

Kelebihan kami:

1. Kilang langsung, harga rendah dan berkualiti tinggi (produk kami berkualiti dari Jepun dan Korea).

2. OEM GG; ODM. (Anda memberikan reka bentuk, kami dapat menyesuaikannya), pesanan sampel boleh diterima

New Sanhe Crystal Crafts Co., Ltd., yang asli adalah New Sanhe Crystal Crafts Factory. Pada bulan Mac 2005, pentadbiran negeri untuk industri dan perdagangan meluluskan penubuhannya. pada bulan September 2013, nama itu ditukar menjadi New Sanhe Crystal Crafts Co., Ltd., produk utama termasuk piala kristal kristal, pingat, jam, laser 3D dan kraf kristal lain, dan negara eksport utama adalah Eropah, Amerika, Jepun, Korea, dan negara-negara lain.

Syarikat kami adalah syarikat produksi konvensional, menyesuaikan diri dengan tren The Times, mengubah cara pengembangan strategis, menggabungkan operasi tradisional dengan Internet, dan mengembangkan model bisnis penjualan secara online dan offline.


Kaca berubah warna yang tercemar


Kaca yang mengubah warna untuk mengesan pencemaran telah dikembangkan oleh Makmal Pemerhatian Pencemaran Udara di California, Amerika Syarikat. Kaca jenis ini dapat mengubah warnanya apabila tercemar oleh gas yang tercemar, seperti berubah menjadi hijau ketika tercemar oleh gas berasid, berubah menjadi kuning dan kelabu apabila tercemar oleh gas yang mengandungi amina, dan lain-lain. Ia akan mempunyai pelbagai PENGGUNAAN untuk mengesan dan menandakan pencemaran.


Hot Tags: hadiah meja kristal, China, pengeluar, pembekal, kilang, disesuaikan, borong, harga rendah, dalam stok, sampel percuma

Siasatan

Anda mungkin juga berminat