Model Bangunan Metal Crystal

1. Kami telah terlibat dalam bidang ini selama lebih dari 14 tahun; 2.It menjual baik baik di rumah dan di luar negeri dan menikmati kemasyhuran yang baik; 3. Kilang kami berfungsi dengan segala-galanya dari bahan mentah hingga produk siap; 4. kami menghasilkan aksesori model tersuai sesuai dengan keperluan pasaran global; 5. Kitaran pengeluaran sangat dipendekkan kerana produktiviti yang kuat.

Maklumat produk

Parameter Produk (Spesifikasi)

Mengenai produk, Kita patut menyebutkan bahawa produk kami adalah daripada kualiti Jepun dan Korea, bahan ini adalah kristal High Grade A K9, lebih jelas dan lebih kuat.Kami dapat memberi jaminan kualiti item ini yang kami sediakan adalah yang terbaik. kami mempunyai ujian kualiti yang sangat ketat sebelum kami membungkus barang-barang.
Hadiah Dubai Burj Al Arab Crystal and Gold Plated Building Model, Bangunan kristal ini diperbuat daripada kristal optik K9 dan logam dengan 24k emas bersalut. Ia dibuat dengan ketepatan oleh istilah kami yang berpengalaman dan mempunyai koleksi yang tinggi.

Sementara itu, kami mempunyai kilang kami sendiri dan pereka profesional, jadi kami boleh membuat model mengikut keperluan dan keperluan anda, seperti skala model, saiz, warna dan lain-lain. Di samping itu, kami mempunyai banyak kakitangan profesional yang menyediakan maklumat produk terkini, perundingan dan penghantaran produk untuk memenuhi keperluan anda yang berbeza. Sekarang kerja kita adalah di seluruh dunia. crystalG0025


Hot Tags: model bangunan logam kristal, China, pengeluar, pembekal, kilang, disesuaikan, borong, harga rendah, dalam stok, sampel percuma

Siasatan

Anda mungkin juga berminat