Kedai Kristal bangunan emas

Model bangunan Kristal, model seni bina kreatif bagi bangunan terkenal untuk Hadiah cenderahati Perniagaan, model bangunan Kaabah kristal untuk hiasan Islam Perniagaan,

Maklumat produk

Parameter produk (spesifikasi)

Baru Sanhe Crystal

Keterangan: bahagian dalam jernih, logam emas atau Perak bersalut

Item

Model bangunan Crystal Hadiah dengan bersalut emas dan Perak

Bahan

K9 Kristal dan logam

MOQ

10PCS

Penggunaan

Hadiah, Hadiah cenderahati, model bangunan kaca Kristal

model bangunan Kristal model senibina untuk Hadiah cenderahati Syarikat,

Metal Eiffel Tower bentuk model bangunan Kristal,

China bangunan model The Oriental Pearl Tower,

Kristal membuat model bangunan kecil,

Kaca antena


Sebuah syarikat Jepun telah membangunkan kaca tingkap dengan lapisan dalaman yang nipis yang memberikan gambaran yang lebih jelas kepada set televisyen dalaman.


Kaca nipis


Saintis Jerman telah mencipta sebuah kaca ultra nipis sebagai nipis 0.003 mm tebal untuk digunakan dalam optoelektronik, Biopenderia, memaparkan komputer dan teknologi moden yang lain.


Kaca perubahan


Sebuah syarikat British telah membangunkan termochromic termotropic yang dipanggil awan gel, kaca sintetik dengan filem plastik di kedua-dua belah dan polimer yang berwarna air sandwiched di antara mereka. Ia telus dalam persekitaran suhu yang rendah dan menyerap tenaga haba cahaya matahari. Apabila suhu ambien meningkat, ia bertukar menjadi warna awan yang legap dan menghalang tenaga haba cahaya matahari, dengan itu berkesan mengawal suhu dalaman.

Hot Tags: Gold Building Crystal Hadiah, China, pengeluar, pembekal, kilang, disesuaikan, borong, harga rendah, dalam stok, sampel percuma

Siasatan

You Might Also Like