Crystal Optik Dan 24K Gold Plated Crystal Building Crafts

Model ini dibuat dari kristal optik kelas pertama dan logam dengan 24k emas bersalut. Ia dibuat dengan ketepatan oleh istilah kami yang berpengalaman dan mempunyai koleksi yang tinggi.

Maklumat produk

Parameter Produk (Spesifikasi)

Baru Sanhe Crystal

Penerangan: dalaman adalah kristal yang jelas, emas atau perak bersalut logam

Perkara

kristal optik dan 24k emas saduran Crystal Building Crafts

Bahan

K9 Kristal dan logam bersalut

MOQ

10PCS

Penggunaan

Hadiah, Hadiah Cenderamata, model bangunan kaca kristal


Mengenai produk, Kita patut menyebutkan bahawa produk kami adalah daripada kualiti Jepun dan Korea, bahan ini adalah kristal High Grade A K9, lebih jelas dan lebih kuat.Kami dapat memberi jaminan kualiti item ini yang kami sediakan adalah yang terbaik. kami mempunyai ujian kualiti yang sangat ketat sebelum kami membungkus barang-barang.


Pada permulaan, kami menerima pesanan kecil, maka anda akan mempunyai peluang yang baik untuk mengetahui lebih lanjut tentang kualiti dan perkhidmatan kami. Semua yang kami mahukan ialah kualiti dan perkhidmatan kami yang baik akan membantu anda untuk mendapatkan lebih ramai pelanggan dan lebih banyak pesanan.

Kami sangat berharap bahawa hubungan perniagaan yang lama dapat ditubuhkan di antara kami.

Jika anda memerlukan lebih banyak maklumat, atau apa-apa soalan, sila hubungi kami. Setiap ulasan anda akan diambil dengan serius. Kami akan menghantar katalog kami yang bagus untuk rujukan anda. Dan juga anda akan mendapat petikan BEST kami !!
Hot Tags: kristal optik dan kraf bangunan 24k emas bersalut kristal, China, pengeluar, pembekal, kilang, disesuaikan, borong, harga rendah, dalam stok, sampel percuma

Siasatan

You Might Also Like