Jelas Jam Kristal

jam hiasan kristal kaca, yang boleh disesuaikan, jadi jika anda mahu menyesuaikannya, Hanya berkongsi dengan saya minda dan reka bentuk, maka saya boleh memberikan sebut harga yang tepat ASAP

Maklumat produk

Baru Sanhe Crystal

Jelas Jam Kristal

Perkara

Jelas Jam Kristal

Bahan

Gred tinggi A K9 Crystal dan asas plastik

Penggunaan

Anugerah, Hadiah, Hadiah Cenderamata

Teknologi

Sandblasting, digilap, 2 / 3D ukiran laser, ukiran,,

Hari yang baik untuk anda, terima kasih kerana anda mengambil masa untuk membaca sebut harga saya.

Pls membolehkan saya membuat pengenalan ringkas. Ini adalah Pujiang New Sanhe Crystal Crafts Co., Ltd.

Kami adalah pengeluar profesional yang terlibat dalam kraf-kraf kristal.Produk kami adalah baik dalam kualiti dan harga moderat.Kerana bahan adalah Gred Tinggi AAA K9 kristal, produk kami adalah kualiti Jepun dan Korea.

harga adalah rujukan, ia bergantung pada saiz, bentuk, logo dan sebagainya.

Mengenai pertanyaan mengenai trofi kristal, jika ia mudah untuk anda, bolehkah saya berkongsi lebih banyak maklumat? Bentuk, saiz dan permintaan lain dari kristal anda mahu adat?

BG-01


Kemudian saya akan menunjukkan beberapa maklumat tentang syarikat kami. Syarikat kami adalah Sanhe Crystal Crafts Co., Ltd. Produk utama kami termasuk trofi kristal, pingat, jam, laser 3D dan kraf Kristal lain, dan negara-negara eksport utama adalah Eropah, Amerika, Jepun, Korea, dan negara-negara lain.


Kami telah mereka bentuk dan berkembang selama lima tahun; mengawal kualiti halus serta harga yang rendah untuk menolak penjualan produk kami; menyediakan pelanggan dengan perkhidmatan yang baik secara aktif; kami jujur dan boleh dipercayai, memberi tumpuan kepada pembangunan menang-menang.


Hot Tags: jam kristal yang jelas, China, pengeluar, pembekal, kilang, disesuaikan, borong, harga rendah, dalam stok, sampel percuma

Siasatan

Anda mungkin juga berminat