Led Crystal Clock Craft

Led Crystal Clock Craft

Hadiah Perniagaan Jam Meja Kristal yang Cantik, Paparan Produk Kualiti yang lebih tinggi, perkhidmatan yang lebih baik dan harga yang lebih rendah.

Maklumat produk


Nama Led Crystal Clock Craft
Bahan Kristal k9 berkualiti tinggi
Penggunaan Jam Kristal Untuk Perniagaan, hadiah perniagaan, dan hadiah percutian
Berat badan 0.2-2kg
Reka bentuk OEM & ODM
Pakej Kotak hadiah tetap atau kotak Hadiah tersuai
Contoh Boleh didapati dalam masa 5 hari
MOQ Tiada permintaan, pesanan kecil atau jejak adalah dialu-alukan

Hanya dengan mengingatkannya, Festival Spring Cina akan datang tidak lama lagi, jadi mengenai kilang kristal saya, pekerja kami akan bekerja dari 10 Januari 2020 hingga 5 Februari 2020, (yang bererti antara 10 Jan hingga 52020, tidak mana-mana satu produk boleh dihasilkan,) Jadi untuk kraf kristal tersuai dengan kuantiti yang besar, jika anda tidak dapat mengesahkan pesanan sebelumnya sebelum 15 Disember, kami tidak akan berjanji untuk menghasilkan dan menghantarnya tepat waktu. Kerana pekerja dan pengirim di China juga tidak berfungsi pada waktu itu.

Maaf sekali lagi,

Tetapi Sangat senang untuk dihubungi dengan happliy pada tahun lalu, dan berharap kita dapat menjaga dan membina hubungan yang lebih erat dalam furture.

Selamat sejahtera

color1

maafkan saya, ini adalah Roc, pembekal kristal dengan pengalaman 14 tahun, dan kedua kraf polyresin dan kraf logam adalah jurusan kami. Dan anda mungkin telah menemui banyak kilang dan pembekal, tetapi tidak menemui pengeluar yang paling sesuai untuk anda, dan mungkin kilang kami juga bukan pembekal yang paling sesuai untuk anda.

Tetapi jika tidak apa-apa, bolehkah anda berkongsi saya ur wechat atau whatsapp ID?

Whatsapp / Wechat: +86 18248597640


Hot Tags: membawa kraf jam kristal, China, pengeluar, pembekal, kilang, disesuaikan, borong, harga rendah, dalam stok, sampel percuma

Siasatan

You Might Also Like