Trofi Kaca Reka Bentuk

Clear Glass Trophy with Special Shape, Graduation Gift Souvenir Trophy Glass, Transparent Crystal Custom Shape Trophy Glass Trophies Awards for Souvenir Hadiah. trofi anugerah kristal kaca kosong

Maklumat produk

Paparan Barang Kristal

Item

Clear Glass Trophy dengan Custom Shape / OEM.ODM

Jaminan kualiti

kualiti yang lebih baik dan perkhidmatan terbaik, 24 jam dalam tindak balas pantas& perkhidmatan selepas jualan.

China Kilang kosong kaca kristal penghargaan plak Kilang Harga Terus

Trofi anugerah murah dengan asas hitam.

Promosi baru produk berkualiti tinggi piala khas


Pakej Selamat adalah 1PC di dalam kotak dengan busa di dalam, kemudian ke dalam kotak kadbod, Bentuk dan warna dapat disesuaikan.


Tentang kita:

Pujiang New Sanhe Crystal Crafts Co., Ltd.

Kami adalah pengeluar profesional yang terlibat dalam kraf kristal

Syarikat kami adalah syarikat produksi konvensional, menyesuaikan diri dengan tren The Times, mengubah cara pengembangan strategis, menggabungkan operasi tradisional dengan Internet, dan mengembangkan model bisnis penjualan secara online dan offline.

image001


Item

Trofi Kaca Jelas dengan Bentuk Tersuai

Jaminan kualiti

Kualiti yang lebih baik dan perkhidmatan terbaik, 24 jam dalam tindak balas pantas& perkhidmatan selepas jualan.


Kaca holografik


Kaca difrograf holografik, yang dikembangkan oleh pasukan Penyelidik di Boston, menumpukan warna cahaya tertentu ke arah yang dipilih. Windows dengan kaca ini memecah cahaya semula jadi menjadi gabungan spektrum dan menembaknya ke siling untuk memantulkannya ke seluruh ruangan. Walaupun di bilik tanpa Windows, cahaya matahari boleh menjadi GG; dari dinding pantulan melalui saluran pengudaraan dan meresap melalui lubang ke siling.


Kaca tempering


Sebuah syarikat Britain telah mengembangkan kaca termotropik termokromik yang disebut cloud gel, kaca sintetik dengan filem plastik di kedua sisi dan pelarut berwarna air polimer diapit di antara mereka. Ia telus di persekitaran suhu rendah dan menyerap tenaga haba cahaya matahari. Apabila suhu persekitaran meningkat, ia berubah menjadi warna awan putih legap dan menyekat tenaga panas cahaya matahari, dengan demikian mengatur suhu dalaman dengan berkesan.


Hot Tags: reka bentuk piala kaca, China, pengeluar, pembekal, kilang, disesuaikan, borong, harga rendah, dalam stok, sampel percuma

Siasatan

You Might Also Like