Trophy Diamond Diamond

Crystal Diamonds Trophy, yang merupakan trofi reka bentuk khas dengan berlian kristal, anda boleh gunakan untuk hadiah percutian atau trofi anugerah.

Maklumat produk

Bentuk Khas Kristal Berlian untuk Hadiah

Perkara

Crystal Diamonds Trophy

Masa penghantaran

7 hari selepas menerima deposit secara amnya, mengikut kuantiti

Pembayaran

30% terlebih dahulu dan 70% beristirahat harus dibayar sebelum penghantaran

Jaminan kualiti

kualiti yang lebih baik dan perkhidmatan yang terbaik


Produk utama kami adalah trofi kristal dan kraftangan, piala logam dan kraftangan, trofi resin dan kraftangan, Dan saya mendapati anda sedang mencari kraf Kristal, jadi anda hanya boleh memberitahu saya saiz, bentuk dan imej logo, dan lain-lain permintaan anda mahu adat, maka saya akan membuat lukisan reka bentuk mudah untuk anda, dan saya boleh mengira yuran yang tepat untuk anda. jadi jika tidak apa-apa, bolehkah anda berkongsi saya ur wechat atau whatsapp ID? maka saya boleh menambah dan menghubungi anda tepat pada masanya untuk maklumat lanjut.


Jangan ragu untuk melayari pilihan produk kami dengan kesempatan, jenama, gaya dan anggaran. Kami menawarkan anugerah untuk beberapa acara pengiktirafan termasuk Pencapaian Jualan, Pengiktirafan Kepimpinan dan Penghargaan, Sambutan Korporat, Motivasi Kerja Berkumpulan, Anugerah Khidmat Pekerja / Persaraan, Kecemerlangan Akademik, Kejohanan Sukan dan banyak hadiah yang memberi perayaan termasuk Pernikahan, Ulang Tahun, Pengijazahan, Hari Ibu, Hari Bapa , Krismas, dan banyak lagi!


dan kira-kira katalog, kerana terdapat banyak produk, jadi cara terbaik ialah anda berkongsi minda dan reka bentuk dengan saya, maka saya boleh memilih produk yang paling sesuai dan berkongsi dengan anda.

atau jika anda mempunyai masa lapang, anda boleh melihat melalui produk di laman web kami (

https://pjnewsanhe.en.alibaba.com/)
AT0034


Hot Tags: trofi kristal berlian, China, pengeluar, pembekal, kilang, disesuaikan, borong, harga rendah, dalam stok, sampel percuma

Siasatan

You Might Also Like