Berlian Jantung Kristal

Kami telah merancang dan mengembangkan selama 13 tahun; mengawal kualiti yang baik serta harga yang rendah untuk mendorong penjualan produk kami; memberikan perkhidmatan yang baik kepada pelanggan secara aktif; kami jujur ​​dan boleh dipercayai, memberi tumpuan kepada pembangunan win-win.

Maklumat produk

Item

Berlian Bentuk Jantung Kristal Jernih

Syarat pembayaran

T / T, L / C pada pandangan, Jaminan Perdagangan

Pangkalan muatan

Ningbo / Shanghai / Guangzhou


Kami telah merancang dan mengembangkan selama 13 tahun; mengawal kualiti halus 0010010 nbsp; serta harga yang rendah untuk mendorong penjualan produk kami; memberikan perkhidmatan yang baik kepada pelanggan secara aktif; kami jujur ​​dan boleh dipercayai, memberi tumpuan kepada pembangunan win-win.


Pujiang New Sanhe Crystal Crafts Co., Ltd.

Kualiti datang dari profesi, jenama pelakon profesional kami adalah pengeluar profesional yang terlibat dalam kraf kristal. Kami mempunyai pengalaman lebih dari 13 tahun untuk membuat semua jenis kraf kristal. ya, 0010010 # 39 betul bahawa semua jenis kraf kristal.


Dan saya dapati anda mencari kerajinan kristal, jadi anda hanya boleh memberitahu saya ukuran, bentuk dan gambar logo, dan permintaan lain yang anda mahu sesuaikan, maka saya akan membuat lukisan reka bentuk yang sederhana untuk anda, dan saya boleh mengira bayaran yang tepat kepada anda.


Menghantar, menghantar dan melayani

Perbezaan antara kristal dan kaca

Kristal dan kaca kelihatan sangat serupa, tetapi mereka adalah dua bahan yang sama sekali berbeza. Perbezaan utama adalah seperti berikut:

1. Bahan yang berbeza Kristal adalah kristal silika, dan gelasnya hanyalah campuran keadaan lebur yang mengandungi silika.

2. Kesan berbeza Kaca hanya mempunyai kesan hiasan. Sebagai tambahan kepada kesan hiasan, kristal mempunyai kesan piezoelektrik dan mempunyai kesan kesihatan yang istimewa.

3. Harganya berbeza. Harga seunit kristal adalah beberapa kali atau bahkan beberapa kali lebih tinggi daripada kaca.


Hot Tags: berlian jantung kristal, China, pengeluar, pembekal, kilang, disesuaikan, borong, harga rendah, dalam stok, sampel percuma

Siasatan

You Might Also Like