Trophy Diamond Metal

Trophy Diamond Crystal Metal

Maklumat produk

♦ - Butiran Pakar - ♦

BAHAN Trophy Diamond Metal
SAIZ Custom
ORDER Pesanan kecil atau perintah Sampel dialu-alukan
PAKEJ

Pakej Selamat adalah 1PC dalam kotak dalam dengan buih di dalam, kemudian ke dalam kotak karton, Bentuk dan warna boleh disesuaikan.

Pakej Hadiah Selamat adalah 1PC dalam kotak dalaman dengan kain serat dalam, kemudian ke dalam kotak karton.

KUALITI Setiap bahagian produk kami akan diperiksa oleh QC kami
SAMPLE TIMES 3-7 hari untuk sampel dan 15-30 hari untuk pesanan lengkap, mengikut kuantiti
MASA PENGHANTARAN Penyampaian Cepat
SERVIVE ODM / OEM boleh didapati
HARGA Harga bergantung kepada kuantiti


Hadiah Perkahwinan, Nikmat Perkawinan, Hadiah Hari Valentine, Ulang Tahun, Ulang Tahun,

Cenderamata, Keepsake, memento, Holiday, Krismas, hadiah perniagaan. Hadiah promosi.Kami membekalkan jenis kertas dinding kristal, seperti gelang kertas kristal kubah, gelang kertas segi empat tepat kristal, gelang kertas kristal decagon, piramid kristal, gelang kertas kristal berbentuk hati, gelang kertas kristal Pentagon,


Apa yang kita mahukan ialah kualiti dan perkhidmatan kami yang baik akan membantu anda untuk mendapatkan lebih ramai pelanggan dan lebih banyak pesanan. Kami benar-benar berharap bahawa hubungan perniagaan yang lama dapat ditubuhkan di antara kami.

Jika anda memerlukan lebih banyak maklumat atau sebarang pertanyaan, sila hubungi kami. Sebarang komen anda akan diambil serius. Kami akan menghantar pengeluaran bagus untuk rujukan anda, dan juga anda akan mendapat petikan terbaik kami!

MT64


Hot Tags: trofi logam berlian, China, pengeluar, pembekal, kilang, disesuaikan, borong, harga rendah, dalam stok, sampel percuma

Siasatan

Anda mungkin juga berminat