Bentuk Khas Kristal Berlian untuk Hadiah

Bentuk Khas Kristal Berlian untuk Hadiah

Crystal Diamonds Trophy, yang merupakan trofi reka bentuk khas dengan berlian kristal, anda boleh gunakan untuk hadiah percutian atau trofi anugerah.

Maklumat produk

Bentuk Khas Kristal Berlian untuk Hadiah

Perkara

Crystal Diamonds Trophy

Masa penghantaran

7 hari selepas menerima deposit secara amnya, mengikut kuantiti

Pembayaran

30% terlebih dahulu dan 70% beristirahat harus dibayar sebelum penghantaran

Jaminan kualiti

kualiti yang lebih baik dan perkhidmatan yang terbaik


Produk utama kami adalah trofi kristal dan kraftangan, piala logam dan kraftangan, trofi resin dan kraftangan, Dan saya mendapati anda sedang mencari kraf Kristal, jadi anda hanya boleh memberitahu saya saiz, bentuk dan imej logo, dan lain-lain permintaan anda mahu adat, maka saya akan membuat lukisan reka bentuk mudah untuk anda, dan saya boleh mengira yuran yang tepat untuk anda. jadi jika tidak apa-apa, bolehkah anda berkongsi saya ur wechat atau whatsapp ID? maka saya boleh menambah dan menghubungi anda tepat pada masanya untuk maklumat lanjut.


Mengenai Crystal Diamonds Trophy, yang merupakan trofi reka bentuk khas dengan berlian kristal, anda boleh gunakan untuk hadiah percutian atau trofi anugerah. Kami boleh memberi jaminan kepada anda kualiti item yang kami sediakan adalah yang terbaik. Pasaran kerana kami mempunyai ujian kualiti yang sangat ketat sebelum kami mengemas dan menghantar barang-barang tersebut.


Mengenai harga, anda boleh percaya kepada kami, niat asal saya adalah bahawa syarikat kami boleh mewujudkan hubungan jangka panjang dengan syarikat anda, tidak hanya melakukan satu perniagaan dengan pelanggan baru. jadi harga produk yang kami berikan akan menjadi yang terbaik, dan anda boleh melawat kilang saya untuk memeriksa keupayaan kami.


dan kira-kira katalog, kerana terdapat banyak produk, jadi cara terbaik ialah anda berkongsi minda dan reka bentuk dengan saya, maka saya boleh memilih produk yang paling sesuai dan berkongsi dengan anda.

atau jika anda mempunyai masa lapang, anda boleh melihat melalui produk di laman web kami (

https://pjnewsanhe.en.alibaba.com/)
AT0034DT-01

Menyampaikan, menghantar dan berkhidmat


Gelas kristal merujuk kepada sebuah kapal yang terbuat dari kaca dan cair untuk menghasilkan bentuk seperti kristal. Ia juga dipanggil kristal tiruan. Kerana kristal semulajadi jarang dan tidak mudah untuk lombong, ia tidak dapat memenuhi keperluan rakyat. Kaca kristal tiruan dilahirkan. Oleh kerana ketelusannya yang tinggi, ia boleh dijadikan pelbagai kraftangan.

Hot Tags: berlian khas kristal bentuk untuk hadiah, China, pengeluar, pembekal, kilang, disesuaikan, borong, harga rendah, dalam stok, sampel percuma

Siasatan

Anda mungkin juga berminat