Epal Kristal

Kita semua boleh membuat semua jenis Kraf kristal, ya, betul semua jenis kraf kristal.

Maklumat produk

SanheCrystal baru

Penerangan, hadiah untuk percutian, hadiah percutian

Item

Hadiah Anugerah Crystal Apple

Warna / Logo

Adat

Masa penghantaran

7 hari setelah menerima deposit secara umum, mengikut kuantiti

Soalan Lazim

S: Bayaran mana yang boleh diterima? Dan bagaimana untuk melakukannya?

A: Kami dapat menerima pembayaran dengan L / C, T / T, Western Union dan Escrow. Untuk bayaran sampel, pelanggan harus membayar sepenuhnya. Untuk pesanan besar-besaran, pelanggan harus membayar sekurang-kurangnya 30% deposit, bakinya harus dibayar sebelum menghantar barang. Semasa pelanggan melakukan pembayaran, saya mempunyai sedikit caj bank, pelanggan harus menanggung ini.

S: Bagaimana dengan kualiti produk anda dan perkhidmatan selepas jualan?

J: Pertanyaan berat menyaksikan kualiti produk kristal kami, produk kristal kami berkualiti dari Jepun dan Korea. dan sama ada senarai atau tidak, kami melayan setiap pelanggan dengan lebih bersemangat dan sabar.

Spesifikasi Bahan Kaca Kraf

Syarikat kami utama dalam menghasilkan kaca optik, matreial kaca kerajinan. Bahan mentah utama termasuk: pasir kuarza (69-70%), calcarea carbonica (10-13%), sodium carbona (14-16%) dan sebagainya lebih dari sepuluh jenis bahan kimia, setelah lebur dan penyepuhlindapan, ia menjadi kaca kerajinan, kualiti dalaman sesuai dengan permintaan pelanggan&# 39, dan bahan tersebut tidak termasuk' tidak termasuk siri utama.


Hot Tags: epal kristal, China, pengeluar, pembekal, kilang, disesuaikan, borong, harga rendah, dalam stok, sampel percuma

Siasatan

Anda mungkin juga berminat