Hadiah Botol Kristal Untuk

Botol Parfum, Hadiah Botol Kristal Jelas Berkelas Tinggi untuk hadiah Wanita dan hadiah perkahwinan. Hadiah Botol Kristal untuk wanita dan hadiah, disesuaikan untuk semua jenis kraf kristal.

Maklumat produk

Parameter Produk (Spesifikasi)

SanheCrystal baru

Penerangan, Hadiah Botol Kristal untuk wanita dan hadiah

Item

Hadiah Botol Kristal Clear Grade Tinggi untuk Wanita

Warna / Logo

Custom / Laser,Pengukiran Laser, Pencetakan Pasir, Percetakan Warna

MOQ

10 PCS

Jaminan kualiti

kualiti yang lebih baik dan perkhidmatan terbaik

jika anda mahu menyesuaikannya, Cukup bagikan pemikiran dan reka bentuk saya, maka saya dapat memberikan sebut harga yang SEGERA

jadi jika&# 39 tidak apa-apa, bolehkah anda kongsi ID wechat atau whatsapp saya? maka saya dapat menambah anda dan menghubungi anda tepat pada masanya untuk maklumat lebih lanjut.

Seperti biasa, satu minggu sudah cukup setelah pesanan anda menghantar barang anda. Tetapi untuk sebilangan hadiah dengan jumlah kecil dan barang yang tidak rumit, kami dapat menghantar lebih awal sebelum tarikh akhir. Sekiranya pelanggan memerlukan pesanan segera, kami boleh merundingkan waktu penghantaran tetapi anda perlu membayar beberapa perbelanjaan tambahan.


Kelayakan Produk

image007

Menghantar, menghantar dan melayani

Kami mempunyai pasukan perkhidmatan profesional dalam menghasilkan, kawalan kualiti dan harga yang kompetitif. Pemotongan, pengisaran, pengeboran lubang, letupan pasir, laser dalaman, pelekat adalah proses utama kami. Kami mempunyai pereka grafik profesional, pengukir produk, dan pakar perkhidmatan pelanggan untuk membantu melayani pelanggan kami, menjadikan pesanan anugerah kristal dan hadiah yang diperibadikan lebih mudah daripada sebelumnya! Pada harga langsung kilang dengan pilihan inventori yang besar di syarikat kami, anda tidak dapat' tidak dapat mencari harga yang lebih baik atau perolehan yang lebih pantas untuk kualiti premium penghargaan korporat terukir yang sama, piala sukan, atau hadiah yang diperibadikan di tempat lain.

Hot Tags: hadiah botol kristal untuk, China, pengeluar, pembekal, kilang, disesuaikan, borong, harga rendah, dalam stok, sampel percuma

Siasatan

Anda mungkin juga berminat