Air Botol Kristal

Dengan logo dan teks ukiran laser / ukiran / 2D 3D ukiran laser, percetakan UV, sebagai hadiah perniagaan, hadiah korporat, hadiah cenderahati, hadiah syarikat, hadiah perkahwinan, hadiah percutian, dan sebagainya.

Maklumat produk

Peribadikan tersedia.

1.Size: (Juga boleh disesuaikan seperti yang anda perlukan)

2.Package: 1 pc dibungkus dalam kotak hadiah 1.Safe dan bagus.

3. Kualiti: Setiap orang akan berada di bawah kawalan kualiti yang ketat. Hanya membekalkan anda kualiti yang terbaik.

4. penghantaran masa: 5 ~ 30 hari, banyak bergantung kepada kuantiti yang anda order.We menjanjikan penghantaran dalam masa.

5.Terms pembayaran: 30% T / T terlebih dahulu, baki apabila barang-barang siap untuk kapal.L / C juga diterima.

Air Botol Kristal

Kami mempunyai pasukan perkhidmatan profesional untuk menghasilkan, kawalan kualiti serta harga yang kompetitif. Pemotongan, pengisaran, penggerudian lubang, letupan pasir, lasr dalaman, pelekat adalah proses utama kami. Kami mempunyai profesional dalam pereka grafik rumah, pengukir produk, dan pakar khidmat pelanggan untuk membantu melayani pelanggan kami, membuat anugerah kristal pesanan dan hadiah peribadi lebih mudah berbanding sebelum ini! Di harga langsung kilang dengan pemilihan inventori yang besar di syarikat kami, anda tidak dapat menemui harga yang lebih baik atau pemulihan yang lebih pantas untuk kualiti premium yang sama dengan anugerah korporat teruk tersuai, trofi sukan, atau hadiah peribadi di mana-mana sahaja.

1

image005

image007

Asal Aquarius

Botol minyak wangi dari tempat asal yang berlainan merekodkan kastam dan adat istiadat orang tempatan. Perisa yang paling tua di dunia yang terdapat di Cyprus hanya dimasukkan ke dalam botol earthen yang rendah. Dan botol rama-rama siri ramuan kupu-kupu yang memusnahkan rayuan emosi eksotik, huan, pengsan memberikan nafas misteri di negara purba Oriental sepenuhnya.


Hot Tags: air botol kristal, China, pengeluar, pembekal, kilang, disesuaikan, borong, harga rendah, dalam stok, sampel percuma

Siasatan

You Might Also Like