Bahan Bangunan Kristal Struktur Logam Bangunan Model

Bahan binaan Kristal Bangunan struktur logam Model

Maklumat produk

Bahan binaan Kristal Bangunan struktur logam Model

Saiz pelbagai saiz boleh didapati
Bahan kristal k9 gred tinggi
Reka bentuk
pelbagai reka bentuk yang dialu-alukan, corak dan saiz boleh diubah mengikut keperluan pelanggan.

Pembungkusan Kotak hadiah bagus dengan sutera di dalamnya. Kotak hadiah mewah atau direka bentuk oleh pelanggan


Decription Produk:
1) Bahan: Biasanya satu kelas K9, pilihan K5.
2) Reka bentuk: Mengikut permintaan pelanggan.
(Sementara itu kami memberi jaminan bahawa kami akan sentiasa melindungi semua hak cipta pelanggan dan tidak akan menghantar sebarang kertas atau program reka bentuk pelanggan tanpa izin kepada orang lain atau menggunakannya secara percuma.)
3) harga: bersaing dengan kualiti yang tinggi.
4) Pembungkusan: Kotak kotak / kotak kadbod / kotak kadbod brokat / kotak kayu kelas tinggi brokat.
5) Mengenai kilang kami. Kami adalah sebuah syarikat eksport dengan kilang kraf kristal profesional kami di China. Kami mempunyai jabatan rekabentuk & pembangunan kami dan barisan pengeluaran yang lengkap dan modal kami yang paling berharga adalah pekerja mahir mahir dengan pengalaman profesional yang kaya.


Profil kilang:

Kami adalah pengeluar seni dan kraf Kristal berkualiti terbaik di China. termasuk peralatan untuk lukisan tiga dimensi, pembungkusan, penyaduran, ukiran komputer, menekan, penggerudian dan percetakan terletak di PujiangAda lebih daripada 10000 produk yang tersedia, dengan reka bentuk novel yang berkualiti tinggi dan penampilan elegan.

Barang-barang ini adalah pilihan terbaik untuk hadiah pada perayaan pembukaan, cenderahati, dan hiasan rumah. Kami yakin bahawa anda akan berpuas hati dengan cara kami menjalankan perniagaan dan sangat baik dengan kualiti produk kami termasuk harga yang berpatutan. Kami berbangga dengan kualiti dan teknologi kami yang tinggiG29-3.jpg

新 三禾 第二 版 (6)

Hot Tags: bahan bangunan kristal bangunan struktur logam, China, pengeluar, pembekal, kilang, disesuaikan, borong, harga rendah, dalam stok, sampel percuma

Siasatan

You Might Also Like