Hadiah Perniagaan Kraf Crystal Untuk Syarikat

Baru Sanhe Crystal Crafts Co., Ltd., asalnya ialah Kilang Kraf Baru Sanhe Crystal. Pada bulan Mac 2005, pentadbiran negeri untuk industri dan perdagangan meluluskan penubuhannya. pada bulan September 2013, nama itu telah diubah menjadi New Sanhe Crystal Crafts Co., Ltd.

Maklumat produk

Parameter Produk (Spesifikasi)

Baru Sanhe Crystal

Penerangan, hadiah kristal, hadiah percutian,

Perkara

Hadiah Kraf Crystal untuk Syarikat

Bahan

K9 Crystal

Pembungkusan selamat

1PC dalam kotak dalaman dengan buih di dalamnya, kemudian ke dalam kotak kadbod

Jaminan kualiti

kualiti yang lebih baik dan perkhidmatan yang terbaikMembuat Kerajinan:

1. Sandblasting:
Untuk logo, jika pelanggan mempunyai bentuk yang betul (.ai atau .cdr), boleh menghantar kami. Jika tidak, kita perlu membuat persediaan untuk logo anda, mungkin ada yuran reka bentuk yang sedikit. Pelanggan harus menawarkan font yang tepat untuk teks dan perkataan.

2. ukiran laser 2D / 3D:
Untuk logo 3D, pereka kami perlu membuatnya di komputer. Yuran persediaan lebih tinggi daripada logo normal. Selepas menyelesaikannya, kami akan menghantar gambar-gambar 3D terperinci kepada pelanggan untuk mengesahkan. Setelah mendapatkan kelulusan, kami akan membuat satu sampel, dan kemudian membuat jenazah.

3. Percetakan warna:
Untuk kraf ini, pelanggan hanya menawarkan gambar-gambar anda yang jelas, tiada sebarang bayaran tambahan.
(Sebelum membuat pesanan besar-besaran, pada mulanya, kita akan membuat satu sampel, kemudian hantar pelanggan gambar untuk mengesahkan. Setelah mendapatkan kelulusan anda, kami akan membuat produk lain.)

Poland


Pusat Seni Poland mendefinisikan kristal plumbum sebagai mengandungi PbO 24% hingga 33%. Di laman web kristal utama EU, plumbum membawa kepada PbO sebanyak 10% ~ 28%, kepadatan ≮2.45g / cm3, dan indeks refraktif nDUD1.520.


Di Eropah, ia tidak begitu berbeza untuk membezakan semua kristal plumbum dan plumbum, termasuk PbO24% ~ 30% kaca, yang boleh dipanggil kristal plumbum penuh, seperti

Swarovski mengandungi 32% PbO, yang dipanggil plumbum.


Waterford mengandungi 30% PbO, semua kristal plumbum.


Baccarat dan Bohemia semua-plumbum kristal merujuk kepada 24% kaca yang mengandungi PbO.


Walau bagaimanapun, apabila eksport kaca China, kontrak itu secara ketat memerlukan bahawa plumbum mengandungi PbO 24%, dan jumlah plumbum mengandungi PbO ≥ 30%. Kastam perlu menjalankan analisis dan pengujian. Untuk memenuhi keperluan ini, petunjuk dalam proses pembuatan harus dipertimbangkan apabila mereka bentuk komposisi kaca. Untuk masalah volatilisasi, komposisi utama secara umumnya mengandungi 25% PbO, dan komponen Reka bentuk PbO dalam (plumbum utama) adalah 33%.


Hot Tags: kraf kristal hadiah perniagaan untuk syarikat, China, pengeluar, pembekal, kilang, disesuaikan, borong, harga rendah, dalam stok, sampel percuma

Siasatan

Anda mungkin juga berminat