Botol Air Terjun Kristal

Kami sangat berharap bahawa hubungan perniagaan yang lama dapat ditubuhkan di antara kami. Seperti yang kita adalah kilang produk kristal dengan matchines dan pereka kami, pembuat sampel, kami menerima reka bentuk baru dan OEM, LOGO baru pada kristal. Sila hubungi kami!

Maklumat produk

Peribadikan tersedia.

1.Size: (Juga boleh disesuaikan seperti yang anda perlukan)

2.Package: 1 pc dibungkus dalam kotak hadiah 1.Safe dan bagus.

3. Kualiti: Setiap orang akan berada di bawah kawalan kualiti yang ketat. Hanya membekalkan anda kualiti yang terbaik.

4. penghantaran masa: 5 ~ 30 hari, banyak bergantung kepada kuantiti yang anda order.We menjanjikan penghantaran dalam masa.

5.Terms pembayaran: 30% T / T terlebih dahulu, baki apabila barang-barang siap untuk kapal.L / C juga diterima.

Botol air botol kristal

1. Mengenai kristal

Peranan kristal: Kristal boleh daripada api, menyerap tenaga positif, negatif, negatif, menginspirasi kerohanian, membantu meditasi.

(1), terapi semangat: Crystal adalah cinta, penjagaan dan wakil tenaga kehidupan.

(2), selain mengumpulkan nilai, kristal di TV boleh menyerap radiasi yang berbahaya, mengurangkan pencemaran yang menduduki rumah.

(3), kristal di dalam poket anda, tersembunyi di dalam badan, penyerapan tenaga sekitar untuk meminimumkan pelanggaran tubuh.

(4), perasaan estetik kristal, kasih sayang gembira yang menimbulkan jantina, mengurangkan kesedihan, adalah untuk mengilhami optimum elektrik "membawa badan ketara", menjadikan hidup lancar.

Reka bentuk anda juga akan diterima. Dan logo anda akan dimasukkan ke dalam kotak hadiah, dengan emas atau perak dicap.

Pada permulaan, kami menerima pesanan kecil, maka anda akan mempunyai peluang yang baik untuk mengetahui lebih lanjut mengenai kualiti dan perkhidmatan kami. Apa yang kita mahukan ialah kualiti dan perkhidmatan kami yang baik akan membantu anda untuk mendapatkan lebih ramai pelanggan dan lebih banyak pesanan.

14

image005

Hot Tags: botol botol air kristal, China, pengeluar, pembekal, kilang, disesuaikan, borong, harga rendah, dalam stok, sampel percuma

Siasatan

Anda mungkin juga berminat