Anugerah Seni Model Cinta Kristal Model Hadiah

1> Kita boleh mencetak semua jenis logo pada produk kami mengikut keperluan anda. Sekiranya anda memerlukan apa-apa warna atau saiz apa-apa, sila beritahu saya nombor Pantone atau hantar kepada saya sampel sebenar. 2> Kami akan menawarkan cadangan jika anda mempunyai pertanyaan mengenai maklumat di atas. 3> kita boleh membuat dan berdagang kerana kita mempunyai jabatan yang berbeza.

Maklumat produk

Baru Sanhe Crystal

Penerangan, hadiah untuk percutian, hadiah percutian

Perkara

Anugerah Seni Model Cinta Kristal Model Hadiah

Warna / Logo

Custom, Digunakan dalam dapur dan keperluan harian rumah. Untuk majlis perkahwinan, pesta dan hiasan bar. Untuk minuman minuman, teh, bir, kopi, penggunaan wain

Masa penghantaran

7 hari selepas menerima deposit secara amnya, mengikut kuantiti


Saya rasa anda mungkin mencari beberapa kraf Kristal, dan ia adalah utama kami, kami adalah pengilang profesional yang terlibat dalam kraf Kristal dengan 14 tahun. Ia adalah semua jenis Kraf Kristal yang kita boleh mengeluarkan, ya, betul bahawa semua jenis kraf Kristal.Kami mempunyai pasukan perkhidmatan profesional untuk menghasilkan, kawalan kualiti serta harga yang kompetitif. Pemotongan, pengisaran, penggerudian lubang, letupan pasir, lasr dalaman, pelekat adalah proses utama kami. Kami mempunyai profesional dalam pereka grafik rumah, pengukir produk, dan pakar khidmat pelanggan untuk membantu melayani pelanggan kami, membuat anugerah kristal pesanan dan hadiah peribadi lebih mudah berbanding sebelum ini! Di harga langsung kilang dengan pemilihan inventori yang besar di syarikat kami, anda tidak dapat mencari harga yang lebih baik atau pemulihan yang lebih pantas untuk kualiti premium yang sama dengan anugerah korporat teruk tersuai, trofi sukan, atau hadiah peribadi di tempat lain.


 

MT110


Soalan Lazim
1.Bagaimanakah saya dapat mendapatkan sampel untuk memeriksa kualiti?
Sampel cepat dan tersedia mengikut karya seni anda. Setelah pengesahan, kami dapat menghantar sampel percuma untuk memeriksa kualiti kami, tetapi kami akan mengenakan bayaran untuk kos ekspres. Tetapi jika anda mahu mencetak logo dan apa-apa rawatan permukaan lain, kami akan membawa anda caj seting mengikut warna karya seni anda
2.Bolehkah logo peribadi diperibadikan untuk kami?
Ya, pereka Veteran dan fleksibel Kami boleh menyesuaikan karya seni tertentu untuk memuaskan pelanggan yang berlainan mengikut karya atau gambar anda. Untuk logo, sila hantarkan fail AI / PDF / JPG, kami akan menghantar fail selesai untuk pengesahan.
3, Apa teknologi baru pada kaca?
Decal, percetakan skrin sutera, percetakan logo, frosting, stamping panas, salutan semburan, baking, perubahan warna dan apa-apa reka bentuk lain mengikut keperluan anda.
Tech: Glitter, electroplated, frosted, sandblasting, warna perubahan haba, matte atau kilau ...
Warna: Telus, Warna, warna pelbagai, direka khas. mengikut keperluan anda dan Pantone
Ciri-ciri: Tech baru pada kaca dan produk seramik: High Tech, Music, 3D, Holographic, Glow dalam gelap, Perubahan Warna. Dengan percetakan decal kami sendiri dan menembak kilang selama lebih dari 15 tahun.
4, Apakah perbezaan antara percetakan mengimbangi dan percetakan skrin sutra?
Kedua-dua saringan sutera dan percetakan offset bekerja dengan proses dakwat. Dengan saringan sutra, anda boleh memadankan warna dengan lebih mudah dan mempunyai pelbagai warna untuk bekerja dengan memasukkan dakwat metalik. Percetakan mengimbangi mempunyai beberapa batasan warna.
Oleh kerana percetakan mengimbangi menggunakan plat untuk memindahkan imej, anda boleh mencapai definisi yang lebih tinggi dengan butir-butir dan teduhan dalam reka bentuk karya seni.
Dengan saringan sutra anda terhad kepada 3-4 pas, percetakan offset boleh naik hingga 7-8 warna.
Bolehkah saya mendapatkan diskaun jika saya membeli banyak pesanan?
5, Bolehkah saya mendapatkan diskaun jika saya membeli banyak pesanan?
Ya. Pesanan lebih dari 10000pcs atau 20000pcs akan memberi anda lebih banyak diskaun untuk kuantiti yang berlainan mempunyai diskaun yang berbeza.

Hot Tags: kristal cinta tokoh model anugerah hadiah seni, China, pengeluar, pembekal, kilang, disesuaikan, borong, harga rendah, dalam stok, sampel percuma

Siasatan

Anda mungkin juga berminat