Hadiah Minyak Kristal Perfume

Dengan logo dan teks ukiran laser / ukiran / 2D 3D ukiran laser, percetakan UV, sebagai hadiah perniagaan, hadiah korporat, hadiah cenderahati, hadiah syarikat, hadiah perkahwinan, hadiah percutian, dan sebagainya.

Maklumat produk

Baru Sanhe Crystal

Penerangan, trofi kristal dengan logam, dan percuma untuk teks dan logo

Perkara

Pingat Kristal Baru dengan Logam Emas

Masa penghantaran

7 hari selepas menerima deposit secara amnya, mengikut kuantiti

Syarat pembayaran

T / T, L / C pada pandangan, Jaminan Perdagangan

Pembungkusan Hadiah Selamat

1PC dalam kotak dalaman dengan kain serat atau Sponge dalam, Bentuk dan warna boleh disesuaikan

Dengan logo dan teks ukiran laser / ukiran / 2D 3D ukiran laser, percetakan UV, sebagai hadiah perniagaan, hadiah korporat, hadiah cenderahati, hadiah syarikat, hadiah perkahwinan, hadiah percutian, dan sebagainya.

Kami telah merancang dan membangun selama 14 tahun; mengawal kualiti halus serta harga yang rendah untuk menolak penjualan produk kami; menyediakan pelanggan dengan perkhidmatan yang baik secara aktif; kami jujur dan boleh dipercayai, memberi tumpuan kepada pembangunan menang-menang.

4

image005

image007

Bahan yang membuat botol minyak wangi kristal mempunyai: pembuatan vitreous, pembuatan K9, pembungkusan menekan, dan lain-lain. Shun yuan kraftangan kristal mengajar anda untuk membezakan kaedah untuk kristal tiruan dan kristal semulajadi:

Lihat: kristal semulajadi dalam proses pembentukan, yang sering dipengaruhi oleh alam sekitar sentiasa terdapat beberapa kekotoran, ke arah pemerhatian matahari, anda dapat melihat gandum salib yang halus atau halus. Dan kristal palsu MENGGUNAKAN sanga kristal yang tidak lengkap, lembaran kaca untuk mencairkan lebih banyak, lulus pemprosesan polish, pewarnaan ditiru dan menjadi, tanpa jalur, bahan bentuk catkin.

Lidah menjilat: walaupun pada hari-hari anjing panas musim panas, dengan lidah menjilat permukaan kristal semula jadi, ada perasaan sejuk dan sejuk.

(3) cahaya: berdiri kristal semulajadi di bawah sinar matahari, tidak kira dari mana-mana sudut untuk melihatnya, boleh memberikan kilau yang indah.

(4) kekerasan: kekerasan kristal semula jadi, dengan kerikil dalam perhiasan perlahan-lahan awal, tidak akan meninggalkan kesan; Jika meninggalkan jalur, ia adalah kristal palsu.


Hot Tags: hadiah botol minyak wangi kristal, China, pengeluar, pembekal, kilang, disesuaikan, borong, harga rendah, dalam stok, sampel percuma

Siasatan

You Might Also Like