Botol minyak wangi kristal

botol minyak wangi kristal

Maklumat produk

1. Mengenai produk,
2. Ciri-ciri: Colorful & Transparent & Shining
3. Penggunaan: Hiasan, Hiasan, Hiasan
4. Tempat: Rumah, Kelab, Hotel, Taman, Resort, Tempat Perdagangan, Tempat Awam, dan lain-lain
5. Tecgnique: Digilap
6. Pengeluaran: Engraving & Molding & Casting & Precessing
7. Pemprosesan: buatan tangan
8. Permukaan: Menggilap atau Sandblasting
9. Logo: Sandblasting & Painting Available
10. Kualiti: Kualiti Dikawal untuk memenuhi Keperluan Pelanggan
11. Pembungkusan:
Pembungkusan dalaman: Kotak hadiah yang bagus dengan pembungkusan keselamatan kotak buih & satin atau putih.
Keluar pembungkusan: Kadbod berkualiti tinggi dengan enam bahagian busa untuk melindungi.
12. Penghantaran: Dalam masa 10 ~ 25hari selepas kami menerima deposit itu

botol minyak wangi kristal

Teknologi kadar pertama untuk kecantikan natual yang benar, tulen tanpa tepi dan sudut

Kualiti yang lebih tinggi, perkhidmatan yang lebih baik dan harga yang lebih rendah.

kualiti berasal dari profesion, profesion casts brand

dengan logo dan teks sandblasting 3D / etched / 2D 3D ukiran laser, percetakan UV, sebagai hadiah perniagaan, hadiah korporat, hadiah cenderahati, hadiah syarikat, hadiah perkahwinan, hadiah percutian, dan lain-lain

1. Mengenai kristal
Peranan kristal: Kristal boleh daripada api, menyerap tenaga positif, negatif, negatif, menginspirasi kerohanian, membantu meditasi.
(1), terapi semangat: Crystal adalah cinta, penjagaan dan wakil tenaga kehidupan.
(2), selain mengumpulkan nilai, kristal di TV boleh menyerap radiasi yang berbahaya, mengurangkan pencemaran yang menduduki rumah.
(3), kristal di dalam poket anda, tersembunyi di dalam badan, penyerapan tenaga sekitar untuk meminimumkan pelanggaran tubuh.
(4), perasaan estetik kristal, kasih sayang gembira yang menimbulkan jantina, mengurangkan kesedihan, adalah untuk mengilhami optimum elektrik "membawa badan ketara", menjadikan hidup lancar.

8Pakej hadiah 3-mewah

Soalan Lazim

1. Adakah anda syarikat atau pengeluar dagangan?

Ya, kami adalah kilang langsung. Selamat datang untuk melawat kilang kami, dan kami mempunyai pengalaman selama 14 tahun. Kami mampu menawarkan produk berkualiti dengan harga yang kompetitif untuk pelanggan.

2. Bagaimana untuk memerintahkan?

Sila hantarkan pertanyaan melalui e-mel atau telefon mengenai perkara yang anda intersted, juga beritahu kami jumlah, saiz, dll. Wakil khidmat pelanggan kami akan menawarkan cadangan profesional dalam masa 24 jam.

3.What adalah istilah Pembayaran anda?

Tempoh pembayaran standard kami ialah 30% deposit sebelum pengeluaran, baki 70% sebelum penghantaran. Kami juga melakukan bayaran bulanan untuk pelanggan VIP.

4.Adakah terdapat kawalan kualiti pada semua barisan pengeluaran?

Ya, semua barisan pengeluaran akan dilengkapi dengan QC. Pemeriksaan 100% sebelum pembungkusan, Pemeriksaan tempat sebelum penghantaran.

5. Bolehkah saya mendapatkan sampel?

Kami boleh menawarkan anda sampel stok secara percuma dan anda hanya perlu menampung kos penghantaran, tetapi jika anda memerlukan sampel mengikut karya seni anda sendiri, yuran acuan diperlukan.

6. Bolehkah anda menerima pesanan Contoh?

Ya, pesanan sampel adalah dialu-alukan.

7.Apa jaminan yang saya ada yang menjamin saya akan mendapat pesanan saya daripada anda kerana saya perlu membayar terlebih dahulu? Apa yang berlaku jika produk yang anda hantar adalah salah atau kurang dibuat?

JDL metal crafts Co., Ltd telah dalam perniagaan ini sejak tahun 1998.Tidak hanya mempunyai pasukan pengeluaran yang kuat untuk memastikan kualiti, tetapi juga pembekal BSCI & SGS yang diaudit. Selain itu, kami menerima ASPURAN perdagangan Paypal dan Alibaba yang menjadikan wang anda selamat.

8.Bagaimana jika proditon salah apabila diterima?

Jika anda memberikan maklumat yang salah dan menandakan karya seni yang salah atau pelan produksi, maafkan anda akan mampu membuatnya semula.

Jika kami membuat produk yang salah dengan karya seni atau proses pengeluaran kami, kami akan membuatnya kembali dengan bebas.

9. Bolehkah anda membuat reka bentuk untuk kami?

Ya. Kami mempunyai pasukan yang profesional dengan pengalaman yang kaya dalam pembuatan dan pembuatan kraf logam. Hanya beritahu kami idea anda dan kami akan membantu untuk melaksanakan idea anda menjadi hadiah yang sempurna.


Hot Tags: botol minyak wangi kristal, China, pengeluar, pembekal, kilang, disesuaikan, borong, harga rendah, dalam stok, sampel percuma

Siasatan

You Might Also Like