Botol Spray Perfume Kristal

Botol aroma kristal. Bahan utama adalah K9 penggunaan kristal tiruan.

Maklumat produk

1: Penerangan: botol semburan minyak wangi kristal

2. Skala Model: Seperti keperluan anda

3. Pasaran Eksport: Global

4. Menghasilkan Kawasan: Pujiang dari China

5. Bahan: Kristal K9

Kami mempunyai pasukan perkhidmatan profesional untuk menghasilkan, kawalan kualiti serta harga yang kompetitif. Pemotongan, pengisaran, penggerudian lubang, letupan pasir, lasr dalaman, pelekat adalah proses utama kami. Kami mempunyai profesional dalam pereka grafik rumah, pengukir produk, dan pakar khidmat pelanggan untuk membantu melayani pelanggan kami, membuat anugerah kristal pesanan dan hadiah peribadi lebih mudah berbanding sebelum ini! Di harga langsung kilang dengan pemilihan inventori yang besar di syarikat kami, anda tidak dapat mencari harga yang lebih baik atau pemulihan yang lebih pantas untuk kualiti premium yang sama bagi anugerah korporat terukir adat, trofi sukan, atau hadiah peribadi di tempat lain.

27

Hiasan botol air

Botol minyak wangi dengan hiasan yang halus dan elegan memainkan peranan penting dalam menarik perhatian visual wanita. Permukaan bunga yang diukir, topi botol bunga yang cantik dan tak tertandingi, ada juga yang bertindak sebagai ikatan ikatan simpul dengan tangan, membuat seni visual botol minyak wangi dan minyak wangi minyak wangi mempunyai nilai penghargaan yang sama.

Bentuk botol

Botol minyak wangi telah dibuat dalam pelbagai bentuk. Selain persegi, bulatan, jantung, bulan sabit, kerucut, trapezoid terbalik dan bentuk lain yang dapat diterangkan, terdapat banyak bentuk yang tidak dapat dijelaskan oleh bahasa.

image013

Soalan Lazim

1. Adakah anda syarikat atau pengeluar dagangan?

Ya, kami adalah kilang langsung. Selamat datang untuk melawat kilang kami, dan kami mempunyai pengalaman selama 14 tahun. Kami mampu menawarkan produk berkualiti dengan harga yang kompetitif untuk pelanggan.

2. Bagaimana untuk memerintahkan?

Sila hantarkan pertanyaan melalui e-mel atau telefon mengenai perkara yang anda intersted, juga beritahu kami jumlah, saiz, dll. Wakil khidmat pelanggan kami akan menawarkan cadangan profesional dalam masa 24 jam.

Hot Tags: botol semburan minyak wangi kristal, China, pengeluar, pembekal, kilang, disesuaikan, borong, harga rendah, dalam stok, sampel percuma

Siasatan

Anda mungkin juga berminat