Botol roller kristal

Waranti: Semua produk akan dihasilkan mengikut sampel akhir, jika kualiti yang anda terima lebih rendah daripada sampel, kami berjanji untuk mengembalikan pembayaran. Dan kami akan menyediakan beberapa alat ganti jika ada yang patah semasa penghantaran.

Maklumat produk

Butiran:

Kraf Botol Perfume Kristal

1: Keterangan: Baru Sanhe Crystal Crafts

2. Skala Model: Seperti keperluan anda

3. Pasaran Eksport: Global

4. Menghasilkan Kawasan: Pujiang dari China

5. Bahan: Kristal K9

11

Kelebihan kami:
1. Kilang kami: 14 tahun pengalaman, 60 pekerja termasuk 30 pengrajin yang sangat mahir, 15 orang jualan profesional, 7 khidmat pelanggan dan 8 QC, mempunyai pemotongan, penggilap, penggerudian, sandblasting dan mesin ukiran laser.
2. Produk: Harga berkualiti tinggi tetapi berpatutan, lebih daripada 200 jenis produk dan lebih daripada 1000 gaya yang berbeza untuk dipilih.
3. Kawalan Kualiti: 5 QC yang mahir memeriksa langkah demi langkah, satu demi satu untuk memastikan kualiti
4. Sikap Kita: Pertama, pelanggan yang ramah, jujur, boleh dipercayai, kami akan menjawab jika terdapat pertanyaan dalam tempoh 24 jam pada hari bekerja.

新 三禾 第一版 (6)

6. Bagaimana dengan istilah pembayaran?

Kami menerima T / T, L / C di penglihatan dan West Union dan paypal. Sebelum permulaan pengeluaran, kami ingin menerima deposit daripada 30% -100% daripada jumlah keseluruhan, dan mengumpul baki sebelum penghantaran.

7. Bolehkah anda membuat produk yang disesuaikan?

Ya, sila berikan kami butiran untuk apa yang anda mahu.

8. Bolehkah saya mengetahui tarikh pengeluaran pesanan saya?

Ya, Anda akan menerima jadual pengeluaran formal dari kami untuk memberitahu anda setiap langkah dari kami untuk pengeluaran, apabila ada perubahan dari kami tanpa disangka-sangka, kami juga akan berunding dengan anda seperti yang kami dapat.

9. Bagaimana dengan perkhidmatan selepas jualan?

Komen anda termasuk semua pepole dari pihak kami dan kualiti produk sentiasa dialu-alukan.? Jika terdapat sebarang masalah kualiti produk, sila pertimbangkan dengan perwakilan jualan kami terlebih dahulu untuk menyelesaikan masalah terlebih dahulu, jika mereka tidak dapat diselubungi oleh jualan kami mewakili, sila hubungi pengurus kami secara terus.

Semua aduan tuntutan daripada anda, kami akan menawarkan penyelesaian seperti yang kami boleh dan tidak lewat dari satu bulan melalui faks atau e-mel.

Hot Tags: botol roller kristal, China, pengeluar, pembekal, kilang, disesuaikan, borong, harga rendah, dalam stok, sampel percuma

Siasatan

Anda mungkin juga berminat