Hadiah Botol Cenderahati Kristal

Botol aroma kristal. Bahan utama adalah K9 penggunaan kristal tiruan.

Maklumat produkNama Hadiah bau Kristal
Bahan Kristal k9 berkualiti tinggi
Penggunaan Hadiah Perniagaan Kristal, dan hadiah percutian
MOQ Tiada permintaan, pesanan kecil atau jejak disambut baik


1: Keterangan: Baru Sanhe Crystal Crafts

2. Skala Model: Seperti keperluan anda

3. Pasaran Eksport: Global

4. Menghasilkan Kawasan: Pujiang dari China

5. Bahan: Kristal K9

Dengan pengumuman arahan hijau eH RoHS dan peningkatan kesedaran perlindungan alam sekitar manusia, kaca lebur rendah tanpa plumbum telah mendapat lebih banyak perhatian dan lebih perhatian. Status penyelidikan kaca bebas cair rendah di rumah dan di luar negara adalah dirumuskan. Komposisi dan sifat-sifat fizikokimia dari sistem kaca borat, fosfat dan vanadate bebas plumbum diperkenalkan. Kesukaran dan trend dalam perkembangan masa depan kaca bebas cair rendah yang diuji dianalisis.

2

Kami adalah pengeluar kristal dan pengeluaran khusus semua jenis Kraf & Hadiah Kristal, seperti: Crystal Trophy & Anugerah, Anugerah Kayu, Trophy Logam, Crystal Liuli Trophy dan Crystal Keyring / Keychian, Set Coaster Kaca, Crystal Skull, Crystal Ball ,, Crystal Animal, Crystal Chinese Zodiac, Crystal 3D Laser Engraving, Ashtray Crystal, Ornamen Kaca, Jam Kristal, Iceberg Crystal, Pemegang Kad Nama Kristal, Set Pejabat Kristal, Pasu Kristal, Knob & Mengendalikan Kristal dan sebagainya.

image013

Industri perkilangan botol minyak wangi moden dibangunkan bersama-sama dengan pembuatan industri kristal kaca. Oleh itu, kaca dan kristal adalah bahan mentah utama untuk reka bentuk botol minyak wangi moden. Selain itu, porselin dan enamel sering digunakan untuk membuat botol minyak wangi. Boleh digemari menurut kepada diri sendiri apabila mengumpul, botol minyak wangi yang kunci mengumpul beberapa jenis bahan untuk ikrar. Secara umum, apabila menghargai botol minyak wangi bahan yang berbeza, apa yang mengambil kristal vitreous sebagai bahan mentah memberi seseorang itu perasaan dengan semangat cahaya yang disempurnakan, mentah porselin bahan memberi seseorang itu rasa dengan bersemangat dan bermaruah.Tentu saja, kesan penting masih berkaitan dengan pemodelan, warna dan perhiasan.


Lipat edit bahagian ini hiasan botol air

Botol minyak wangi dengan hiasan yang halus dan elegan memainkan peranan penting dalam menarik perhatian visual wanita. Permukaan mengukir bunga, tutup botol bunga yang tiada tandingannya yang indah, ada yang berperanan walaupun dengan ikatan simpul tangan, seni penciuman seni visual yang membuat botol air manis dan minyak wangi mempunyai nilai apresiasi yang sama.


Hot Tags: hadiah botol bau kristal, China, pengeluar, pembekal, kilang, disesuaikan, borong, harga rendah, dalam stok, sampel percuma

Siasatan

Anda mungkin juga berminat