Kedai cenderahati Kristal

Charming Bevel Crystal jantung imej haiwan peliharaan Hadiah

Maklumat produk

Baru Sanhe Crystal

Penerangan, gambar percetakan, logo tersuai dan teks

Item

Hadiah cenderahati Kristal.

Kraf tangan Kristal adalah:

batu penyembuhan Kristal, botol air Kristal, Kristal candelier, Kristal Penyembuhan, lampu Kristal candelier, mangkuk menyanyi Kristal, manik Kristal, necklace Kristal, Kristal kuarza,


Saiz

OEM/ODM, boleh disesuaikan

Mengenai Katalog, kerana terdapat banyak produk, jadi cara terbaik adalah bahawa u berkongsi minda dan reka bentuk anda dengan saya, maka saya boleh memilih produk yang paling sesuai dan berkongsi u.

Mengikut proses pengeluaran-dibahagikan kepada Hadiah kosong putih, Hadiah imej Kristal, Hadiah ukiran Kristal

Spesifikasi bahan kaca kraf

Syarikat kita besar dalam menghasilkan kaca optik, kraf kaca matreial. Bahan mentah utama termasuk: pasir kuarza (69-70%), calcarea carbonica (10-13%), natrium Carbona (14-16%) dan sebagainya lebih daripada sepuluh jenis bahan kimia, selepas lebur dan Penganilan, ia menjadi kaca kraf, kualiti dalaman adalah sesuai untuk kebanyakan permintaan pelanggan, dan bahan tidak termasuk siri utama.

Jadi, jika ada Okay, bagaimana pula dengan perkongsian anda wechat atau WhatsApp ID dengan saya? kemudian saya boleh menambah anda dan hubungi dengan anda pada masa untuk maklumat lanjut. Maklumat lanjut perlu dibincangkan.

Menunggu maklum balas anda.

salam mesra

Roc

WhatsApp/Wechat: + 86 18248597640

Emel: roc@nshcrystal.com


Hot Tags: kedai cenderahati Kristal, China, pengeluar, pembekal, kilang, disesuaikan, borong, harga rendah, dalam stok, sampel percuma

Siasatan

Anda mungkin juga berminat