Hadiah Crystal Jam Korporat Hadiah Untuk Meja Aksesori

Hadiah Crystal Jam Korporat untuk Aksesori Meja

Maklumat produk

Parameter Produk (Spesifikasi)

Baru Sanhe Crystal

Penerangan, Hadiah Korporat Kristal untuk Aksesori Meja

Perkara

Hadiah Crystal Jam Korporat untuk Aksesori Meja

Warna / Logo

Custom / Laser, Engraving Laser, Sandblasting, Percetakan Warna

MOQ

10PCS

Jaminan kualiti

kualiti yang lebih baik dan perkhidmatan yang terbaik


Kami membawa beberapa gaya anugerah termasuk Menara Kristal Optik, Obelisks, Anugerah Kaca, Plak, Pasu Kristal, Mangkuk, Piala Tropika, Anugerah Globe, Hadiah Eksekutif, Bingkai Foto, Minuman Glass, Paperweights, Jam, Pen Set, Meja Meja Aksesori, dan lebih lagi! Semua produk kami akan diperibadikan dengan kaedah penghancuran batu pasir, ukiran laser, atau warna.Tentang kita:

Pujiang New Sanhe Crystal Crafts Co, Ltd, Syarikat kami adalah perusahaan swasta, dengan perdagangan impor dan ekspor sebagai perniagaan utama, produk utama meliputi piala kristal kristal, pingat, jam, laser 3D dan kraf kristal lainnya, dan negara-negara eksport utama adalah Eropah, Amerika, Jepun, Korea, dan negara-negara lain.

Kini syarikat kami terletak di tingkat dua, bangunan 33, taman kristal tengah, penyihir di bandar Yantou, daerah Pujiang, kota Jinhua, wilayah Zhejiang. Dan syarikat kami meliputi kawasan seluas 2000 meter persegi, menggunakan kira-kira 100 kakitangan yang mahir, dan sekitar 50 perusahaan koperasi.

Kelayakan Produk

image007

Menyampaikan, menghantar dan berkhidmat

Soalan Lazim:

1. Bolehkah anda membuat produk direka khas saya?
Ya, kita boleh membuat produk mengikut permintaan pelanggan, seperti bentuk, saiz, warna, logo dan butiran lain.

2. Bagaimana untuk mengetahui harga item?

Jika produk yang anda mahu dipaparkan di laman web kami atau pada album gambar, anda hanya memberitahu kami item no. dan kuantiti anda, saya akan memberikan harga yang terbaik.

Jika produk memerlukan reka bentuk dan keperluan peribadi anda, sila beritahu kami maklumat berikut supaya kami boleh menawarkan harga dengan segera.

1) model dan ukuran produk (anda lebih baik mempunyai lukisan, sampel atau foto produk).

3) jika anda memerlukan sandblasting dan arca dalaman, sila beritahu kami pada masa yang sama.
4) kaedah hubungan terperinci anda.


Nota: secara umum, harga kami termasuk cukai untuk kotak hadiah biasa jika tidak ada keperluan seperti itu, sila beritahu kami terlebih dahulu.


Hot Tags: eksekutif hadiah jam kristal korporat untuk aksesori meja, China, pengeluar, pembekal, kilang, disesuaikan, borong, harga rendah, dalam stok, sampel percuma

Siasatan

Anda mungkin juga berminat