Hadiah Gred Tinggi Kristal Hadiah Tinggi untuk Wanita

Hadiah Gred Tinggi Kristal Hadiah Tinggi untuk Wanita

Botol minyak wangi, gred tinggi kristal botol hadiah yang jelas untuk hadiah wanita dan nikmat perkahwinan.Crystal botol hadiah untuk wanita dan hadiah, adat semua jenis kraf kristal.

Maklumat produk

Parameter Produk (Spesifikasi)

Baru Sanhe Crystal

Penerangan, Hadiah Kristal Botol untuk wanita dan hadiah

Perkara

Hadiah Gred Tinggi Kristal Hadiah Tinggi untuk Wanita

Warna / Logo

Custom / Laser, Engraving Laser, Sandblasting, Percetakan Warna

MOQ

10PCS

Jaminan kualiti

kualiti yang lebih baik dan perkhidmatan yang terbaik


Saya rasa anda mungkin mencari beberapa kraf Kristal, dan ia adalah utama kami, kami adalah pengilang profesional yang terlibat dalam kraf Kristal dengan 13 tahun. Ia adalah semua jenis Kraf Kristal yang kita boleh mengeluarkan, ya, betul bahawa semua jenis kraf Kristal.

jika anda mahu menyesuaikannya, Suka berkongsi pendapat dan reka bentuk saya, maka saya boleh memberikan sebut harga yang tepat ASAP

jadi jika tidak apa-apa, bolehkah anda berkongsi saya ur wechat atau whatsapp ID? maka saya boleh menambah dan menghubungi anda tepat pada masanya untuk maklumat lanjut.

Seperti biasa, satu minggu sudah cukup selepas pesanan anda untuk menghantar barangan anda. Tetapi untuk sesetengah hadiah dengan kuantiti yang kecil dan kraf kurang rumit, kami boleh menghantar sebelum tarikh akhir. Jika pelanggan memerlukan pesanan segera, kita boleh merundingkan masa untuk penghantaran tetapi anda perlu membayar beberapa perbelanjaan tambahan.Tentang kita:

Pujiang New Sanhe Crystal Crafts Co, Ltd, Syarikat kami adalah perusahaan swasta, dengan perdagangan impor dan ekspor sebagai perniagaan utama, produk utama meliputi piala kristal kristal, pingat, jam, laser 3D dan kraf kristal lainnya, dan negara-negara eksport utama adalah Eropah, Amerika, Jepun, Korea, dan negara-negara lain.

Kini syarikat kami terletak di tingkat dua, bangunan 33, taman kristal tengah, penyihir di bandar Yantou, daerah Pujiang, kota Jinhua, wilayah Zhejiang. Dan syarikat kami meliputi kawasan seluas 2000 meter persegi, menggunakan kira-kira 100 kakitangan yang mahir, dan sekitar 50 perusahaan koperasi.Kelayakan Produk

image007

Menyampaikan, menghantar dan berkhidmat

Soalan Lazim:

1. Bolehkah anda membuat produk direka khas saya?
Ya, kita boleh membuat produk mengikut permintaan pelanggan, seperti bentuk, saiz, warna, logo dan butiran lain.

2. Bagaimana untuk mengetahui harga item?

Jika produk yang anda mahu dipaparkan di laman web kami atau pada album gambar, anda hanya memberitahu kami item no. dan kuantiti anda, saya akan memberikan harga yang terbaik.

Jika produk memerlukan reka bentuk dan keperluan peribadi anda, sila beritahu kami maklumat berikut supaya kami boleh menawarkan harga dengan segera.

1) model dan ukuran produk (anda lebih baik mempunyai lukisan, sampel atau foto produk).

3) jika anda memerlukan sandblasting dan arca dalaman, sila beritahu kami pada masa yang sama.
4) kaedah hubungan terperinci anda.

Nota: secara umum, harga kami termasuk cukai untuk kotak hadiah biasa jika tidak ada keperluan seperti itu, sila beritahu kami terlebih dahulu.


Hot Tags: hadiah botol kristal gred tinggi untuk wanita, China, pengeluar, pembekal, kilang, disesuaikan, borong, harga rendah, dalam stok, sampel percuma

Siasatan

Anda mungkin juga berminat