Rose Gold Crystal Water Bottle

meningkat botol air kristal emas

Maklumat produk

barang No. meningkat botol air kristal emas
Bahan Aloi zink, tembaga, logam dan kristal
Standard Bahan Umum / mesra alam (plumbum percuma, nickle percuma, dan sebagainya)
Warna penyaduran Bolehkah antik perak, tembaga, emas, pistol, putih, dan sebagainya. Sebagai permintaan anda.
Technik Mengecat, menggilap, elektro-plating, Perhimpunan, dan sebagainya

Bagi penyelia kepada Ketua Pegawai Eksekutif, botol Minyak Peribadi Crystal kami adalah aksesori meja yang jelas dibuat untuk mereka sahaja!

Kami teliti laser mengukir sepotong ini dengan logo serta nama lengkap dan tajuk pilihan, nama syarikat, jabatan, dan lain-lain untuk kenang-kikir profesional mereka akan menghargai.

Hadiah yang sempurna untuk mana-mana profesional perniagaan - sama ada mereka baru memulakan kerjayanya atau telah mencapai status CEO!

Beri tahniah ke atas kejayaan masa depan mereka dengan Botol Minyak Peribadi yang kami janjikan. Muktamadkan bahagian ini dengan memperibadikan nama mereka di bawah botol, mewujudkan kenang-kenangan yang benar-benar unik untuk sentiasa berharga

Tambahan yang mengagumkan ke atas mana-mana meja!

Hadiah yang sempurna untuk mana-mana siswazah, persaraan, promosi, rakan kerja atau rakan kongsi perniagaan!

20

新 三禾 第一版 (6)

Bahan botol air

Industri perkilangan botol minyak wangi moden dibangunkan dengan industri perkilangan kristal kaca. Oleh itu, kaca dan kristal adalah bahan utama dari reka bentuk botol minyak wangi moden. Selain itu, porselin dan enamel sering digunakan untuk membuat botol minyak wangi. Kumpulkan bila boleh gemar mengikut kepada diri sendiri, botol minyak wangi yang utama mengumpul bahan tertentu untuk menjanjikan. Sebenarnya, apabila menghargai botol minyak wangi yang diperbuat daripada bahan yang berbeza, mereka yang terbuat dari kristal kaca memberikan orang rasa ringan dan keanggunan, sementara yang diperbuat daripada porselin memberi orang rasa kesucian dan martabat.Tentu saja, kesan penting masih berkaitan dengan pemodelan, warna dan perhiasan.


Hot Tags: meningkat botol air kristal emas, China, pengeluar, pembekal, kilang, disesuaikan, borong, harga rendah, dalam stok, sampel percuma

Siasatan

You Might Also Like