UAE Dubai Gold Plated Burj Khalifa Crystal Model Crafts

1. Kami telah terlibat dalam bidang ini selama lebih dari 14 tahun; 2.It menjual baik baik di rumah dan di luar negeri dan menikmati kemasyhuran yang baik; 3. Kilang kami berfungsi dengan segala-galanya dari bahan mentah hingga produk siap; 4. kami menghasilkan aksesori model tersuai sesuai dengan keperluan pasaran global; 5. Kitaran pengeluaran sangat dipendekkan kerana produktiviti yang kuat.

Maklumat produk1: Keterangan: Emas Dubai UAE Gold Plated Burj Khalifa Crystal Model Crafts

2.Package: 1 pc dibungkus dalam kotak hadiah 1.Safe dan bagus.

3. Kualiti: Setiap orang akan berada di bawah kawalan kualiti yang ketat. Hanya membekalkan anda kualiti yang terbaik.

4. penghantaran masa: 5 ~ 30 hari, banyak bergantung kepada kuantiti yang anda order.We menjanjikan penghantaran dalam masa.

5.Terms pembayaran: 30% T / T terlebih dahulu, baki apabila barang-barang siap untuk kapal.L / C juga diterima.


Kami membawa beberapa gaya anugerah termasuk Menara Kristal Optik, Obelisks, Anugerah Kaca, Plak, Pasu Kristal, Mangkuk, Piala Tropika, Anugerah Globe, Hadiah Eksekutif, Bingkai Foto, Minuman Glass, Paperweights, Jam, Pen Set, Meja Meja Aksesori, dan lebih lagi! Semua produk kami akan diperibadikan dengan kaedah penghancuran batu pasir, ukiran laser, atau warna.


新 三禾 第二 版 (6)


Hot Tags: uae dubai emas saduran burj khalifa model kraf kristal, China, pengeluar, pembekal, kilang, disesuaikan, borong, harga rendah, dalam stok, sampel percuma

Siasatan

Anda mungkin juga berminat